Parsss Yenidoğan için bel desteği almak mı daha mantıklı yoksa altına battaniye ile kendi destegımızı yapmak mı daha mantıklı olur ben buna karar veremedım yastık önerılmıyor ne yapacağımı bilemıyorum ama rahat edemezse dıyede endişelinıyorum
Dilose Parsss pusetin kendi miderini de alabilirsin bebek küçük olduğu için kemerlerini takmazsın yine kendin minder de yapsan küçük olduğu için takmazsın tercih senin
Hilal-95 Parsss bazı pusetler kendılığınden mınderlı oluyor zaten bida para vermeyın alırken bakın bende alcamdm ama alıcağım pusetde varmıs yada battanıye serıcem ben de düz olsun diye içi bakalım☺️
bahtnurr1 Parsss Puset minderi aldım canım Hepsiburada da minder çarşaf örtü 75₺düşmüştü baya uyguna geldi
Parsss Dilose pusetin minderi yok malesef bunu bilerek aldım ama her minder her pusete uyarmı oda var bide
Parsss bahtnurr1 aldıgınız mimder uyumlu oldumu peki pusetle standart mı oluyor kemer yeri olmaz sa falan dıye takıldı aklıma
Parsss Ozgebalc örtü minder şeklınde çok güzel takımlar var bencede😇 ama almak mı daha saglıklı almamak mı bılemedım 🤷🏻♀️😁
mutlugebeee Parsss pusetin kendi minderi yok mu? Doktorlar pusete ekstra minder konulmasını önermiyorlar çünkü🙏🏼
Dilose Parsss benim dediğim de bu zaten bütün puset minder leri oluyor internetten bakabilirsin benim de aynısı çünkü