Merhaba güzel.anneler bend edogum hikayemi buraya yazmak için gün sayiyordum sonunda bana da nasip oldu
29 ağustos pazar günü sabah kalktım pembemsi akintim olmuş tabi eşime falan kimseye söylemedim telaş yaparlar diye bekledim sancim olsun diye sonra akşam saat 22.30 da bana ufaktan sancibgeldi daha önce hiç böle olmamıştı yalancı şancidir dedim takip ettim önce yarım saatte geldi sonra 15 dk da bir geldi evime en yakın hastaneye gittim nst baksınlar sanci mi diye eşime söyledim gittik sancim çıktı 3 cm açıklık biz hemen korktuk Eve geldik esyalari aldik annemi aldik kendi doktoruma gitmeknicin yola çıktık 1 bucuk saatbyol gittik tabi o arada yolda da sancim çoğaldı hastaneye vardık nst bağladılar orda da sanci çıkınca yatırım yapıldı gece 3 buçuk civarı acilamm da 4 cm olmuş suni sanci verdiler dogum anına kadar ve artık ölüyorum ben dedim sanci beni mahvetti saat sabah 10 civarı acilmam 10 cm oldu beni dogum haneye götürdüler artık benim ıkinmaya bile gücüm.kalmamisti çok yorulmustum sanci çekmekten 5 6 ikinmayla oğlum doğmuştu benim için en acı an şimdi baslio asil oğlum doğduğunda solunumu 204 tunhemen kuveze aldılar Bi yandan ona üzüldüm ağladım Bi yanda da dr dikis atiyo onun acısına bağırıyorum ağlıyorum artık ağlamaktan bogazimkurumus gücüm kalmamıştı sonra beni odama götürdüler oğlumu yanıma 5 saat sonra getirdiler 3075 gr
50 cm doğdu benim pasammm🥰
Size tavsiyelerim şunlar
Acilmaniz tam olmadığı sürece sakın ikinmayin derin nefes alın verin ikindiginizda binilerleme olmuyor içten yirtilmaniz olur benim gibi
Doktorlar ebeler ne derse kesinlikle yapın onlar sizin canınız yanmadan doğumunun kolaylaştırmak için cabaliyorlar
Ve yanınıza bolca depend yada hasta bezi alın
Bu da benim pek pozitif sayilmazsa da pozitif olan normal dogum hikayem🥰🥰😍😍😍😍