Herkese hayırlı günler arkadaşlar
Buradan özelikle hep normal doğum hikayeleri okurdum çünkü sezaryan olucağım aklımın ucundan geçmezdi🙂
13 Eylül pazartesi günü doktora randevum vardı başka bir doktora gözükcektim çünkü gittiğim özel hastanedeki doktorum bana bebeğimin karnında 2 hafta gelişme geriliğinin olduğunu söylemişti ben de emin olamadım başka bir şehirden kadın doğum doktoruna sıra aldım doktor beni ultrasona aldı ve bana bebeğimin karın çevresinin 2 hafta değil 1 ay geriden geldiğini bacaklarında da 2 hafta gerilik olduğunu çok tehlikeli olduğu için bugün yatırıp önce suni sancıyla doğumu başlatmaya çalışacağını bebeğin hayati tehlikesi olursada sezeryanla alacağını söyledi o zaman dünyam resmen başıma yıkıldı başka bir şehire gittiğim için yanıma hastane çantamıda almamıştım eşim beni hastaneye yatırdıktan sonra gidip çantamı ve annemi alıp geldi sonra nst cihazına bağladılar ve Ogün saat 10dan saat gece 12ye kadar suni sancı verdiler çok sancı çekmeme rağmen sadece 1 parmak açılmam olmuştu artık sancılardan baygın hale düşmüştüm ki birden bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı hemen gece 12 den sonra acil sezeryana alındım doktor bebeğin yoğun bakıma girebilir demişti ama çok şükür bebeğimi sağ salim kucağıma aldım hiç bişeyi yoktu biraz ufak ve zayıf ama sağlığı iyi bu bana yaşadığım bütün acıları unnuturdu😊💓💓
Biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın 🙃
Sezaryan ile ilgili sormak istediğiniz bişey varsa cevaplıyabilirim