yesQ Kızlar doktor kontrolleriniz kaçıncı haftadan sonra sıklaştı şuan 27.haftadayım ayda bir gidiyoruz ileriki haftalarda daha sık çağırıyorlarmış sanırım
Dilekcnkn yesQ 35 haftadan sonra 2 haftada bir gidicem artık pazartesi gittim birde haftaya çarşamba gidicem doktora dedim 10. Günde gelsem sorun olmaz deme hani kontrol hakkım var oda olur tabi dedi
ebru23 yesQ ben 32 den sonra haftalik gidiyorum ama riskli diye oylr normalde 2 hafta sonrasinda son haftamda 2 gunde bir cagrmisri ilk gebelikte bu ikinci karinda gerilik goruldu ama suan yok
bahtnurr1 yesQ 28den sonra 2haftaya çekti , başka doktor da 36ya kadar ayda 1 yeterdi dedi ama yinede 2haftada gitmeye çalışıyorum. Bu son dönemlerde su kontrolü faln açısından sık gitmek iyiymiş
Gul2808 yesQ 18 haftaligim ayda 2 defa gidiyorum hamileliğin başlarında her hafta gittim daha önce düşüğüm olduğu için
yesQ Dilekcnkn benim de sağlık sigortam var da 8 muayene kapsıyor o yüzden acaba yetecek mi diye merak ediyorum ben de kontrol tarihleri içinde giderim diye düşünüyordum tekrar para vermemek için
yesQ ebru23 hmm anladım bebeğinizi sağlıkla alırsınız inş kucağınıza. Biz de şimdilik bi risk söz konusu değil sanırım son ay sıklaştıracak kontrolleri şuan için bişey demiyor ayda bi çağırıyor
bahtnurr1 yesQ yoo bi riskte yok aslında şeker faln da çıkmadı ama bilmiyorum , doktor öyle gel diyince bende gidiyorum