merakliblog Şimdi bazamı ölçtüm 9.5 cm ve bu iki süpürge de girmiyor. Eğer yatak altını süpürmeyecekse neden o kadar para vereyim dedim şuan 1cye bakıyorum. Başlığı açan minnoş bana gece gece robot aldıracak😂💕
merakliblog MommyTeacherandHappy ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Bir de mesela benim banyom eşikli ve doğal olarak eşiği geçemez ben bunu çalıştırıp içeri atsan kapıyı kapasam haritasız çalışır mı?
MommyTeacherandHappy merakliblog ben bir sene kadardır kullanıyorum.memnunum..Haritalama özelliği de mevcut dahil edebilirsiniz banyoyu.Kapıyı kapatın tertermiz silsin süpürsün😍
merakliblog MommyTeacherandHappy eşikten geçemezse de kaldırıp mı koycaz😂 iyice öğreneyim diye soruyorum 😂
heyecanlibekleyiss @Cbusra93 şuana kadar karışmadı hiç. Eşyaların yerinde değişiklik yaptım hatta ona göre tekrar haritalandırdı
merakliblog MommyTeacherandHappy eşikten zaten geçemez biliyorum benim bahsettiğim manuel oda oda çalıştırabiliyor muyuz harita seçmeden? Yani harita çıkarırken zaten eşiği geçmeyeceği için banyoyu almayacak,tamam. Peki banyoyu süpür sil yaptırmak istersem nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Kardeleen Cbusra93 bunların yanına bi alternatif daha ekliyim Roidmi Eve Plus ben bunu düşünüyorum ama kararsızım
rengarenkduduv Kardeleen eve plus çöp otomatik çöp hazneli olan benimki roıdmı vacuum diye geçiyor. Linkini aşağı bırakıyorum. Eğer açmazsa Trendyoldan bakabilirsiniz. https://ty.gl/eesczoquda