Minaminisi Cbusra93 başlığı görünce tam roborock s5 diyecektim ki sizde onu sormuşsunuz. Ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
DefneRana Cbusra93 yengemde xiamoi var bende s5 yengemin çocuğu yok dayım titiz bir adam memnun kalıyor kullanımndan bende ise iki bebek kocaman bir ev sonuç s5 daha kullnışlı çünkü yengeminkinde azcık oynayınca dokununca vs haritada hemen bozulmalar oluyor bizde ise kızım kafasına vuruyor gelirken önünü kapatıyor üzerine çıkıyor buna rağmen iyi baş ediyor 😂 ancak silme olarak sanki yengeminki bir tık daha iyi ama dediğim gibi darbelere karşı sıkıntılı sizde ev durumumuzu gözden geçirebilrsinz
Beliz100 Cbusra93 ben s5 max kullanıyorum çoook memnunum eviniz büyükse direkt bu derim değilse diğeri daha uygun memnun kalırsınız diye düşünüyorum
Cbusra93 Minaminisi fiyat olarak roborock daha pahalı onun işlevinin güzel olduğunu biliyorum ikisinin arasında fark yoksa onu aldığıma değmez mi acaba diye düşünüyorum çok kararsızım
Minaminisi Cbusra93 hayır aralarında fark yok aslında. Benim evim dublex olduğu için çoklu haritalamayı tercih ettim. Tek fark bu aslında. Onun haricinde bir fark yok bence. Evim normal olsaydı Daha uygun olanı alırdım😉
Nymphadoraa Merve internetten mi aldınız peki . Ben pek güvenemiyorum iade kabul etmediler vs diye yazan çok olunca . Bozuk çıkmasından korkuyorum
merakliblog MommyTeacherandHappy ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Bir de mesela benim banyom eşikli ve doğal olarak eşiği geçemez ben bunu çalıştırıp içeri atsan kapıyı kapasam haritasız çalışır mı?
Cbusra93 Minaminisi benimde evim geniş büyük süpürgem de dyson o yüzden diyorum acaba çok para vermesem aynı görevi görür mü diye
Fnen Ben xiomi viomi v2 proyu aldım, aralarında en mantıklısı o geldi birde ben aldığım zaman xiomi mopta güncelleme problemi vardı, çalışmayanlar oluyormuş. Ben gayet memnunum kendikimden her aparatı ayrı, yedek aparatlarıda var
Merve Cbusra93 ikisi çok farklı şeyler:). Robot girebildiği yeri süpürüyor normal süpürgeyi siz nereye tutarsanız orayı. En iyi dyson süpürür😊
Fnen Cbusra93 yani alacağım zaman mop prodan 100 tl daha uygundu hatta, birazda rengide beni cezbetti. Ama diğer arkadaşım da mop pro aldı haritada kafası çok karışıyormuş