Baharrk KadersizMelek yanii öyle ama sonuçta en önemli an doğum insan her şeyin özel olmasını istiyor☺️
PurpleTail Aslhn12 işin ilginci ben normal doğuma sezaryenden daha fazla ücret ödedim,bunun hiç bi mantığı yok tüm işi ben yaptım zaten😏
Minaminisi Deryaerbil benim ablam acıbadem sağlık grubunda çalışıyor. Yakın indiirmi ile 14 bin istediler. Ben tabi hayatta vermem o parayı. 30bin nedir🙈 ilk doğumum medicana da oldu, yine orada istiyorum. Sanırım 2500 falan şuan.
candanx Deryaerbil hangi acıbadem acaba? benim gittiğim acıbadem de normalde 35 bin istiyor sgk geçmiyor zaten acıbadem sigortalı olduğum için indirim uyguladılar bana 18500 oldu fiyat
lunam Mrymmmmmm hemen yanındaki Türkiye hastanesinde sezaryen 7bin civarı. Hastane de harikadır ayrıca. Ben 7bine çok derken 12bin aşırı uçuk bir fiyat.
Zumruduankakusum Mrymmmmmm yok artık ya yeni moda soygunculuk heralde buda Bende özele gidiyorum gayette güzel ilgililer ve ilk doğumu da orda yaptım o zaman 2000 e yakın vermiştik şuan 2750 TL Doğum Haricinde extra bisey yoksa cok pahalı ya.. Extra bisey varsa yine pahalı gerçi 🤦♀️
Hicret_34 Zumruduankakusum merhaba hangi hastane hangi doktor acaba bende sezeryan istiyorum hastane arayışındayım