Gizemmm12 Geçen ay hastanede düşük yaptım bugün tam 31. Gün ve adet sancım var dün geceden beri kasık ve bel ağrım çok fazla kahverengi şekilde leke geldi sabah devamı gelmedi ağrılar devam ediyor aynı şeyi yaşayan var mı bu ağrıları nasıl dindiririm ve adetim ne zaman sökülür
Minaminisi Gizemmm12 düzene girmesi için ilaç vermiş olması lazım doktorunuzun. Düşük sonrası ilk adet maalesef baya sancılı geliyor. Kanama çok olmasa da kuru ağrı oluyor.
Gizemmm12 Minaminisi kanama sebebiyle acile gitmiştim yatış verdiler 1 gece yattım öğleden sonra bebeğim düştü içerde pıhtı kalmıştı Onu aldılar kanamam hiç denecek kadar az olmuştu 2 gün sadece çok açık pembemsi lekem geldi ve bitti ilaç vs de vermediler
ENK Minaminisi ya benimde perşembe günü değerim 14.6 çıkmıştı ama kanamam oldu 4 gün boyunca yoğun doktorda kese göremedi kimyasal gebelik diye düşündüm …Ama dün yani 1 hafta sonra sağlık ocağına gittim kan verdim sonuc 55.77 çıktı ben o kadar kanama yaşadım anlamadım yardımcı olun
Minaminisi Gizemmm12 yani normalde ilaç verilir daha rahat düzene girsin diye ama anlamadım neden vermediler. İlk adetiniz dediğim gibi çok ağrılı olur. Takipte olduğunuz doktorunuz varsa bi arayıp danışın isterseniz yada ağrı kesici alın biraz rahatlatır.
Minaminisi ENK 14.6değerde kese görünmesi çok zor. Doktor tekrar çağırmadı mı sizi kontrole? Beta değeri kimyasal gebelikte yükselir evet ama kimyasal mı normal gebelik mi netleştirmesi gerekir doktorun. Kanamanız belki yerleşme kanamasıdır. Doktorla bi görüşün bence.
Gizemmm12 Minaminisi evde şu an 1 kutu doğum kontrol hapı var ilk evlendiğim zamanlar almıştım 1 seneye yakın oldu tarihi geçmemiş bugün reglin ilk günü olarak mı görmeliyim çünkü kanamam yok sadece kahverengi leke geliyor ona göre başlamak istiyorum hapa doktorum 6 ay korunun dedi 2. Kaybım olduğu için
ENK Minaminisi kuzum 14 çıktı gebe dediler ama bu sonucun çıktığı gün doktora gittim kese göremedi sadece vitamin ilaci verdi normal diyip gönderdi ama doktordan eve geldiğim gibi kanama yaşadım 4 gün boyunca yoğun kanama ve beta 14 un üstünden 1 hafta geçti 55 çıktı sonucum tekrar sevk verdiler doktora gittim oda şaşırdı yarın sabah gel tekrar kan alalım ona göre yol izleyelim dedi gec dollenme diycem ama kanama yaşadım ne dusuncegimi şaşırdım
Minaminisi ENK kanama her zaman kayıp belirtisi olmaz, yerleşme kanaması da olabilir, üstüne görmüşde olabilirsiniz. Ama merak ettim valla doktordan sonra yazar mısınız buraya. Kimyasal mı yoksa normal mi gebeliğiniz. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız🌸
ENK Minaminisi inşallah kuzum en hayırlısı kimyasal olacaksa ona bile razıyım o kadar korkuyorum ki beterin beteri var Rabbım hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin ama beta da normal değil sanki 14.06 dan bir hafta sonra 55.77 olmuş
Minaminisi Gizemmm12 2.düşük mü yaşadığınız? Genetik test vs. istemedi mi doktorunuz? Birde ben doğum kontrol hapı hiç kullanmadım canım, nasıl kullanılır bilmiyorım 🙈
Gizemmm12 Minaminisi İlk gebeliğimde 12. Haftada rutin muayeneye gittiğimde öğrendim bebeğimin kalp atışı 9. Haftada durmuş ama kese 12. Hafta ile uyumluydu mecburi kürtaj oldum onun üzerine 1 adet gördüm ve tekrar hamile kaldım onda da 6. Haftada akşam lekelenmem oldu sabaha karşı kanamam oldu apar topar hastaneye gittik progestan verdi gönderdi 3 gün geçti üzerinden kanamam durmamıştı tekrar gittim acile yatış verdiler 1 gece kaldım öbür gün sabah ultrasona girdim her şey normaldi ultrasonda 1 saat sonra bebeğim elime düştü patolojiye gönderdiler bebeğimi dün sonuçlarını almak için hastaneye gittim patoloji sonucu temiz çıkmış canım doktor araştırılması gerek dedi 5 tüp kan verdim en yakın zamanda genetik bölümüne randevu alıp eşimle kan vermen gerekiyor dedi randevu kovalıyorum bakalım ne zamana bulursam
Minaminisi Gizemmm12 ahh canım geçmiş olsun. Çok iyi anlıyorum seni. Bende 13.haftalıkken düşürdüm bebeğimi. İlk gebeliğim sorunsuz olduğu için düşüğü araştırma gereği duymadılar. 3 ay sonra tekrar gebe kaldım şimdi 25 haftalık olduk. İnşallah hayırlı haberler alırsın. Allah isteyen herkesin kucağını en yakın zamanda doldursun insallah. Dularımdasın🌸💞
Minaminisi ENK hakkında hayırlısı olsun canım. Evet çok yükselme yok betada, söylemek istemedim üzülme diye. Herseyin hayırlısı olsun. İnsallah en kısa zamanda güzel haberler alasın🌸