Aslisila Fatmanur123nrt hadi sağlıkla güle güle büyüsün inşallah darısı bizlere nasılsınız bebiş nasıl ? Doğum nasıl oldu
Fatmanur123nrt Aslisila doğum az sor oldu kızım çok iyi maşallah biraz dikiş var bende zorlandım baya suni sancı falan iyi olmaya çalışıyorum
Edera Fatmanur123nrt ama sonu için değer. Suni sancı beni öldürüyodu zor dayandım ama sonu sezeryan oldu tabi
sena26 Edera Agrili surecteyim diyeyim 😊 ama cok sukur bebis de bende iyiyiz . Sen nasilsin bebek nasil
Edera sena26 çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda arlatırsın , benimde dikişlerim sızlıyo daha yeni biraz oturdum dün geceden beri yatıyorum ve perşembe çıkış yapıcakmışız çok korkuyorum karnıma dokunmaktan 🥺
Fatmanur123nrt Edera iyi diyelim iyi olalım inşallah biraz acı var dikişten dolayı onun dışında sorun yok çok şükür
Edera sena26 vallahi ya bende öyle artık çok da ilgimi çekmiyor doğrusu forum😂 uykuların nasıl herşey iyi mi sağlığınız vs keyfiniz
sena26 Edera demi aynen valla bende girmiyorum artık uykular düzene girmeye başladı gibi . sizin nasil? ağrıların baya var mi
Edera sena26 dikişim ağrıyor ara ara birde sonda takılan yer ağrıyor yanlış takıldı başta bir asistan tarafından daha sonrasında bizimki bizimle uyuduğu zaman uyku düzeni var ve şuan öyle ilerliyorum maalesef 😁