lentil Sukran_123 eee iyi ozmn düşmeye başlamış ama açlık bazen yüksek oluyor demek. İnşallah tam rayına oturur sennde. Diyet biraz zorluyor ama katlanıyorz işte. Kaç haftalıksn şuan
lentil Sukran_123 aaa iyi ozmn suyun azalmştr. Bende kilo vermiştim suyum azaldığında. Şuanda az az alıyorm. Toplamda kaç kilo almştn peki yada tatlı fln çok tüketiyormuydun
Sukran_123 minimalannee paylaşırım ama şekerinizin yüksekliğine göre veriyorlar diyet listesini doktorun dışındaki listeye göre yaparsan eğer sorun olabilir canım
Sukran_123 lentil hergün mutlaka tatlı yiyordum ben tatlıya bayılıyorum 77 kilo ile hamile kaldım 2 hafta önce falan 90 kiloyu gördüm doktor suyun fazla deyince direk diyetisyene gittim diyete başladım şuanda 86.50 falan düştüm
minimalannee Sukran_123 yok canım birebir yapmak açısından değil zaten hangi tür besinleri önerdiğini merak ettim💁🏻♀️
lentil Sukran_123 oooo sen baya hakkınla almşsn kiloları desene. Ben okdr tatlı fln da tüketmedim kilo da çok almadım. Neyse ama inşallah azalır bi an önce sennde huzura erersin
Sukran_123 lentil inşallah inşallah canım kızımdada 93 görmüştüm diyete başladım doğuma 84 kiloyla gitmiştim ama onda suyum fazla değildi canım