Kykcirem Selamlar kızçeler🖐️ 28.haftamda şeker yükleme yaptım gizli şekerim olduğunu öğrendim doktorum diyetisyene gitmemi söyledi diyet yapıyorum şu an 34. Haftamdayım iki gün önce kontrole gittiğimde bebeğimin kilosu 2736 gr olduğunu söyledi karın çevresi 11 cm bunu takibe alacağını söyledi doktorum eğer daha fazla büyürse vajinal doğum gerçekleşmesi zor olurmuş bebeğin başı çıkar omzu takılırmış bu da kötü olur falan dedi ilk gebeliğim ve normal doğumla doğurmaya çok istiyorum bu durum engel mi sizce kızlar? 🤦♀️🙍♂️🤪
Nurhan47 Kykcirem benım gebelık sekerım vardı dokuz gün önce normal dogum yaptım ama benım suyum azalmıstı ve bebeğim üç hafta gerıden gelıyordu 37+2 suni sancıyla normal dogum yaptım cok sukur bebeğim de bende bır sıkıntı olmadı
21glcn Kykcirem ilk doğumumdu normal oldu hiç bir sorun yaşamadım ne bebeğimde sıkıntı oldu ne bende suyu herşeyi çok iyiydi ve şekerim aşırı yüksek olmasına rağmen, çok sıkı bir diyet uyguladım 23 haftamda öğrenmiştim, çok geçmiş olsun canım
AnnemAnnecim Kykcirem yurtdisinda sorun olmuyor eger makat gelis degilse. Genelde iri bebekler zor donuyor ve o yuzden sezeryan dogumu oluyor
Kykcirem Nurhan47 Maşallah canım ya ne güzel Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah hayırlı evlat olur🙏 kaç kg doğdu bebeğiniz? Bu arada içime su serptiniz🤗❤️
Nurhan47 Kykcirem Allah razı olsun canım benim rabbım hıc bır annenın emeğini bosa çıkarmasın senınde ınsallah 🙏🏻Benım bastan beri cok sıkıntılı gectı 29 haftalıkken hipoglisemi gecırdım ve ondan sonra bebeğimin gelısımı gerılemeye basladı suyu fazlaydı komadan sonra suyudu gıttıkce azalınca doktorum 37 olunca alalım dedı hem insülin kullandıgım ıcın zaten baştan beri en geç 38 de alıcaz bebegı demıstı.suni sancı ıle doğumumu baslattı doktorum ve epiduralli normal dogum yaptım .bebeğim üç hafta gerıde olmasına rağmen 2510 gram olarak doğdu ve cok şükür cok saglıklı kuveze gırmedı bin şükür 🙏🏻 bu gün 9 günlük olduk darısı seninde basına canım hiç korkma Allah yardım edıyor inan her şey cok güzel olacak Allah ın izniyle ❤️
Kykcirem 21glcn Çok teşekkğr ederim canım. Maşallah canım ne güzel çok dikkat etmişsiniz ben de çok dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince her şeyin hayırlısı diyelim. Kaç kg doğdu bebeğiniz?
Kykcirem Nurhan47 Çok sağol canım benim Allah senden de razı olsun içime su serptiniz çok büyük geçmiş olsun zor geçirmişsin hamileliğini şükür atlatmışsın🙏 sağlıklı analı babalı hayırlı evlat olur inşallah🙏 bakalım inşallah benim de doğumun hayırlısıyla sağlıcakla olır🙏🙏🤗🤗💋💋
Leylamuaz Nurhan47 nasıl geçirdiniz benim bebeğim de 34 iken 35 hafta gözüküyor bende insülin kullanıyorum geriden geldiği için tam 37 hafta ile uyumlu muydu acaba bebeğiniz
Nurhan47 Leylamuaz üç hafta gerıden geliyordu 37+2 dogum yaptım nasılki onden gıden bebek uyumlu oldugu haftayla doğmuyorsa gerıden gelen bebekte uyumlu oldugu haftayla dogmuyor yani sizin kaç haftalık gebe oldugunuz önemli hiç bir sıkıntı yasamadım hersey cok güzel ılerledi doktor cok önemli doktorunuzu iyi seçin ben bastan beri perinatolojiyle ilerledim doğumumuda o yaptı baska doktor olsaydı beni sezaryen yapardı ama doktorum sagolsun normal dogum sansın varken bunu elınden almam dedı ve sıfır suyumun olmasına rağmen denedik ve cok şükür 🙏🏻 normal dogum yaptım hemde bekledıgımden daha guzel Ve kolay oldu darısı herkesin başına insallah