Deletedmom_7 Bebek planlıyoruz. Son zamanlarda karnım sert ve şiş. karnım ve belim ağrıyor. Acaba gebelik belirtisi olabilir mi yoksa kendi kendime kuruntu mu yapıyorum? Sanki adet olacağım da olamıyormus gibi belirtilerim var
Mrvsmt2502 Deletedmom_7 ben 2 haftalıkken öğrendim tek belirtim bel ağrısıydı ama devamlı değil bazı hareketleri yaparken hissediyordum
adalas Deletedmom_7 benimde hafif olarak kaşık agrim vardi belirgin olarak da göğüslerim de ağrı vardi sonra erken gebelik testi yaptim. Hamile olduğumu öğrendim. Isterseniz sizde erken gebelik testi yapin
Asena17 Deletedmom_7 kuzum 2 haftalik derken anlamadim adetine kac gun var ben adetim 1 hafta gectikten sonra mide yanmasindan belirti oldu ilk baslar da adet agrisi oldu kese yi bile gormustum ama adet olcam saniyodum daha yeni yeni 11 haftaligim 1 haftadir mide bulantisi cekiyorum belirti icin cok erken ama her insan bir degil yine de bilemeyiz sen adetine 2 gun kala falan test yap veya kan ver
BusraTass Canım her kadın farklı hissediyor ne desek boş, adet sancısı örneğin hem gebelik belirtisi olabilir hem de adet olacağın göstergesi. Biraz sabretmen lazım, evet zor biliyorum ama bir iki haftacık 😊
Deletedmom_7 Asena17 Adetime 1.5 2 hafta var biliyorum erken ama belim kasiklarim ağrımazdi ondan sormak istedim 🙂
_ozlmm Deletedmom_7 bende adet olacak gibi ağrılar yaşadım bel ağrısı ve göğüslerimde ağrı vardı adet günümden bir gün öncesi idrar testi yaptım ve çizgi çok netdi ertesi gün Dr a gittim kanda da çıktı ultrason da gözükmedi bir hafta sonra ultrason da gözüktü 4 haftalıktı
BMelek Deletedmom_7 ben onceki gebeligimde gaz sorunum vardi ve midem bulaniyordu. Gogus uclarim koyulasip cok hassaslasmisti oyle anlamistim ikinci gebeligimde test yapmadan. Ama hic bir belirtide olmayabilir vucudunuzu dinleyip stres yapmayin bence
Esmanur1905 Deletedmom_7 son adet tarihiniz kaç canım benim de bugün 20.günüm bende hiç belirti yok adet olacağımda 1 hafta kala bek agrım olur ama henüz agrı falan yok 😅 bende de tam tersi işte 🤣🤣🤣