Aylinak1n AseLenaMom haftan içinde korkma ben daha 36ya yeni girdim dün kontrolde bebeğin bu saatten sonra istediği zaman doğabilir her şeyi yerinde tam maşallah sağlıklı dedi. 2800 olmuş kilosu boyuda 49-50 cm civarıydı
AseLenaMom Aylinak1n Benim kızım 51 cm kilosu 2600′dü 2800 felan olmuştur 1 hafta oldu çünkü doktor ciğerleri gelişmiş sıkıntısı yok doğunca da olmaz önemli olan ciğerlerinin gelişmesiydi dedi
tipikbiryayburcu AseLenaMom Bende 25.haftalarda başladı. Özellikle yatakta dönerken canım çok acıyordu ciddi ağrı yapıyodu. Belli bir süre oturup kalkıncada ilk başta ağrı oluyor ama normal bir şeymiş çatı ağrısıymış
Minederin AseLenaMom BEnde de şimdi öyle dün geceden beri adet olacakmisim gibi sancım var akıntım daha öncede. Vardı şimdi dahada çoğaldı doğum yaklaşıyor sanırım
Mom54544 AseLenaMom bende de var o ağrı bayadir hemde ayağa kalkıp yürürken çok zorlanıyorum gecmiyo da
Canany Kuzucccum ağrılar yani o çatı acıları başladıktan ne kadar süre sonra doğum oldu hatırlıyor musunuz ben 38 e yeni girdim bir haftadır var
Mom54544 AseLenaMom Son zamanlarimiz daha bı zor geçiyo mecburen rabbim hayırlısıyla doğurmayi nasip etsin sağlıcakla hepimize
Kuzucccum AseLenaMom deıdıgm gb sabahları daha çok oluyordu ve doğumunuz yakındır yanı demktır ☺️ Kanalada girmişse demekkı
AseLenaMom Kuzucccum Kanalda şuan 1 buçuk cm açıklıkla haftamızı doldurmayı bekliyorduk İşte bu haftayı zor geçeriz gibime geliyo
Mom54544 Kuzucccum Benim gün boyu sürüyor kalktığımda bı durup öyle apalaya apalaya yürüyorum kasık bacak arası ağrısından
Kuzucccum AseLenaMom Bebişin gelişine bağlı haftasını beklemeyebılır de ☺️ Hayırlısıyla olsun da kucağınıza alın🙏😘
Emine_clk01 AseLenaMom o ağrı çok kötü yaa benim de iki gündür popoma vuruyor ağrılar 37+1im ne sağa dönebiliyorum ne sola yatarken resmen çatırdıyor kemiğim Allahım bi an önce kurtarsın inşallah hepimizi
Inci3434 AseLenaMom ay benimde o bacak ve vajinanin birlesme noktasi cok agriyor suan yuruyemiyorummmmm. Neden boyle acaba ya
Emine_clk01 Inci3434 hiçbirşey iyi gelmiyor valla çekecez bunu böyle Allahtan benim 13 gün kaldı da kurtulacağım çok şükür