svmeybgl Tubaaanurrr bir dikkat etmeniz gereken konu da takviyenin içinde A vitamini olmamasıdır gebelikte istenmeyen durum .. bu Arada piyasa da çoğu dip balıklarından yapılan takviyeler ve civa değerleri yüksek oluyor . Benim eşim doktor kadın Doğum Hocası imom piyasadakilere göre daha iyi olduğunu söyledi . Bende biyokimyacıyım bu yüzden epey araştırma yaptım . İmom kullanıyırum ❤️
Zeynep360 11. Haftadan itibaren Epatrench omega 3 kapsül kullanmaya başladım. İçeriğine iyi bakın DHA ve EPa ne kadar yüksekse o kadar faydalıdır. Ben buna dikkat ederek aldım
deletedmom321 Zeynep360 hepsini hamilelikte önermiyorlar ama ona dikkat ettiniz mi? O konuda solgar en iyilerden biridir ama hamilelikte öneren olmuyor. Benim doktorum da imom önerdi. Eczacı arkadaşım da zade vital önerdi. Ben de 22. Haftada başladım
Perimm deletedmom321 neden solgar Önerilmiyor acaba ben başından beri kullanıyorum hamileler için omega-3 700 olanını
deletedmom321 Zeynep360 birşey diyemem iki doktor da eczacı arkadaşım da hamilelik için olanları kullanman daha uygun olur dediler bu sebeple belirtmek istedim. Sıkıntı yoksa kullan elbette ben önceden kullanıyordum memnunum
ozgeya Tubaaanurrr 21. Haftadan sonra yazdım ama şöyle,doktorum hamileliğimin en başında imom verdi,4 haftalıktım.şimdi 29 haftalığım hala kullanıyorum. 21. Haftadan sonra da ayrıca balık yağı verdi.onu da kullanıyorum.
deletedmom321 Perimm önermediler, önerilmiyor kullanılmasın anlamında değil. Onu kullanıyordum sordum buna devam mı edeyim hamilelikte diye doktorlar ve eczacı arkadaşım “ hamileler için özel üretilenleri kullanman daha iyi olur” dediler
mmrv Bende en başndan.beri imom iciyorum ama icindeki omega 200mg yeterli oldgunu dusunmuyorum. Efa momda daha yuksek oranda ona geçmeyi dusunuyorum.
svmeybgl Tubaaanurrr Efa mom hakkında bilgim var onun içeriğinde vitamin e var buda gebelerde kullanılmasını istemediğimiz durum . Siz prospektüsün içeriğine tam bakabilirseniz vit a ve vit e olması önerilmiyor