Fyzylmz Alparslaninannesii Yaa erkenden de anne olmak istiyorsun benim gibi 🤭🤭 inşallah hayırlı zamanda sana da nasip olur
Alparslaninannesii Fyzylmz Evet cnm çok isyorumm ama tepki verenler var erken diye ama istiyorum ne yapım
Fyzylmz Alparslaninannesii bende 6-7 ay denedim şuan 7 haftalığız yaşdan dolayı da hemen olmayabiliyor daha vücudun tam oturmadıya bende hep ona yordum ne zaman stresi bıraktım o zaman nasip oldu ☺️
Fyzylmz Alparslaninannesii amaan kim ne demiş kimene sen büyüteceksin senin hayatın boş ver hiç takılma söylenenlere
Fyzylmz Alparslaninannesii İnşallah canım teşekkür ederim rabbim hayırlı zamanda sana da nasip etsin inşallah 🌼
hsqldnbebeqm Daha çok yeni 3 ay ne ki. Yıllarca hasret çeken var. İstemen kötü değil tabi ki herkes ister ama kafaya takman hiç iyi değil zamana bırakman lazım 🍀
hsqldnbebeqm Alparslaninannesii folik asit kullanabilirsin gebelik planlarkende kullanılıyor bilgin olsn. Bide istersen hormonlarına baktır adetin 3.günü Sağlık ocağında yapıyorlar. Bi sorun varsa çıkar ona göre erkenden müdehale etmiş olursun. Kadın doğuma gdersin kontrole. Bişey yoksa zatej doktorun da söyler Zamana bırakırsn
muge1661 Alparslaninannesii oyy canım gençsin daha önün çok açık hiç korkma bu ay olmadı diğer ay diğer ay olmadı öteki ay 🤲🏻🤎 ben 30 yaşındayım bi an önce ikinciyide yapıp bu konuyu kapatmak istiyorum🙏🏻🤣
Bfduam Yagmurbaran böyle dediginde duzenli olan afetlerin düzensizleşmeye mi başlamıştı? Amh, fsh kaçtı?
Enda Alparslaninannesii alistikk gercekten cift cizgi ciksa inanmaz bidaha yaparim test bozuk diyer 😀😀😀
Enda Zehra9616 keskee elimdee olsa da salabilsemm bu ay 4 gun gecikmem oldu pskolojik gebelikk yasiyrumm resmenn 😀😃😃😃