Hatice1123 Alparslaninannesii bende emin olamadım çizgiye ama sabredin adet günün de gecikme olursa bi daha yapın hayırlısıyla olur inşallah kafaniza taktiginiz stres yaptığıniz için muhtemelen
Seymaben Alparslaninannesii stres yapmayın bebiş sizin istemenizle gelmez canı ne zaman isterse bi anda pat diye geli verir hemde hiç beklemediğiniz bi anda olmuyor diye yıpratmayın kendinizi mutlaka olur 🥰
muge1661 Alparslaninannesii canım sanki şurda görür gibi oldum ama çok silik sanırım tam seçemiyorum https://imgyukle.com/i/FU5D6
muge1661 Alparslaninannesii olmadıyda önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz, ama bu sefer ovülason testini çok disiplinli yapıcam. Bu ay çok saatlere uymadan yaptm. Şimdi sipariş ettim 20 adet anca gelir.
Zehra9616 Fyzylmz 6 sene sonra denedik denedik olmadi sonra saldim bi baktim 4 haftalik olmusuz bile farkinda olmadan dusunursen sknti olur 😊
annesinin_beybisi Alparslaninannesii korunmasiz 1 sene gebelik olmadıysa artık doktora gitmeniz lazım eşinle
Adalina09 Alparslaninannesii Çok iyi bir doktor bulana kadar tek çizgiye alışmıştım ama çok şükür iyi bir doktora denk geldim tedavi ile 24 haftalık hamileyim 😘