Nazoo_00 Merhaba hanımlar, burun aspiratörü nasol bir şey alsam kararsizim. 30 tlye olanlar var onlar da begenilmis. Deneyimli anneler, ne kullandınız. Ve burun spreyi konusu, mustelanin var o iyi midir
teletabi Nazoo_00 ben burun spreyi sterimar baby kullanıyorum çok memnunum. Burun aspiratörü de otri bebe kullanıyorum. Çok nadir kullanıyorum ama aspiratörü genelde fizyolojikle açıyorum çekmiyorum bi doktor vardı takip ettiğim onun bi videosunda gördüm burun aspiratörü sadece burun içini temizliyor geniz kısmı bi ismi var onu hatırlamıyorum şimdi o kısmı temizlemeye yetmiyor buda devamlı bi senkrezyon oluşumuna sebep oluyor diyordu uygulamadı olarak nasıl yapılması gerektiğini göstermiş anlatmış. Cidden normalde çektiğimizden saha fazlasının geldiğini gördük ve saniyeler içinde hırıltı mırıltı kalmıyordu
Denizyildizii Nazoo_00 Otri bebenin gayet güzel aspiratörü. Daha uygunu da var oda ayni işi görüyor. Bi kablo sadece ağızdan çekiyorsunuz. Eczanedeki serum fizyolojiklerden kullaniyoruz biz burun spreyi