Ftmsgr Lilyrose Aralık anasıyım bende hastane çantama kaç tane takım alıcam neler koyucam hiçbir fikrim yok 😌
Yagmur00 Lilyrose ben normal 2 3 tane penye pjama alcam canım okdar para vermeye degmez bırgun gıycen sonucta
Songunler Ftmsgr valla benim 2.dogumum olacak ocakta ilk kizimda kendime 1 elbise gecelik 1 pijama takimi koymustum kanamam cok oldu hasta bezi ped vs hicbisey tutmadi o yuzden surekli evden pijama getirttim bu sefer bol bol alt pijama koymayi dusunuyorum
Lilyrose Yagmur00 bende çok dantelli istemiyorum günlüğe de gidebilecek şekilde sabahlıklı bir takım istiyorum
Ftmsgr Lilyrose bende sade düğmeli birşey istiyorum yani normal pijama takımı baktınız site varmı hoşunuza giden banada fikir olsun🤗
Angellena Bende aralikda yapacagim 1tane takim 2tane gunluk pijama koymayi dusunuyorum canim birde kisakollu alirsan yanina rahat edersin cunku dogumdan sonra birden sicakliyorsun ekstradan yanina kalin bisey alabilirsin nolur nolmaz diye aklinda fikir olsun
AnayimBenAna_ Fatmakara97 çarşıdan almıştım ben ama kendi sitesinde mevcut trendyoldada var barina 768 diye aratabilirsin :)
AnayimBenAna_ mekutlu12 kendi sitesinde var canım ayrıyeten trendyoldada var ben çarşıdan almıştım nişan alışverişinde iyikide almışım :) barina 768 kodu :)