Merakliduygusal Kızlar mantar enfeksiyonunuz varken dogum yapan varmı? Ben de geçmek bilmeyen bi enfeksiyon var ve çok utanıyorum.
Denizyildizii Merakliduygusal bendede vardı kaşıntıda oluyordu arada, sirkeli suyla kurtuldum. Her tuvaletten sonra sirkeli suyla yıkadım geçti çok şükür
ZEhrA_94 Merakliduygusal canım sirkeli su yap en etkili yöntem bende de devamlı idrar enfeksiyon vardı ama doğum sırasında kafa çıkmadan steril yapıyorlar batikon falan sürüyorlar doğumdan sonrada tekrar dezenfekte ediliyor
Meryem2746 Merakliduygusal bende sirkeli su kullandım enfeksiyon ve mantar için aslında mantarı yapan sirkeli suymuş şuan hem kremini hemde fitilini kullanıyorum 3 günlük doktora sormadan bişey kullanmayın bende buradaki yorumlara göre sirke kullandım önce rahatlamıştım ama sonradan kötü oldum
Inci3434 Merakliduygusal camasir giymeyin, surekli hava alsin. Beslenmeye dikkatt edin. Sekerden uzak kal ve antibiyotik kullanma fitil fln daha beter oluyor. Probiyotik beslen ve o tarz ilaclar var onlari kullan tabi dr a danisarak
Merveysn34 Bana travazol krem iyi geldi doktorunuza sorun bi isterseniz fitilller sirkeli su hiç fayda etmedi
Merakliduygusal Fitilde kremde sirkeli suda kullandım hiç fayda etmedi. Bu şekilde doguma girmek nasıl olacak bilmiyorum