anneligicokksevmisbiri Kizlar merhaba 12+5 haftaligiz doktorumuz %90 erkek dedi aranızda böyle olup da değişen oldu mu ? Ya da değişir mi ?☺️
Ozlem2206 anneligicokksevmisbiri kesin deyipde değişenleri çok görüyorum burda galiba en iyisi ayrıntılıya girene kadar ümitlenmemek😊
Gul2808 anneligicokksevmisbiri 12+3 de bana da erkek dedi 18+2 yiz hala erkek ama ben ayrıntıliyi bekliyorum alışveriş için 🤭
Mrv1007 anneligicokksevmisbiri bana da 12+4′te kız dedi, 13+1′de yine kız dedi 🤣 ama bir ay sonra netleşir alışveriş yapma dedi. Erkek istiyordum ben çok eşim de kız istiyordu şuan bayram ediyor evde 🤣🤣
anneligicokksevmisbiri evlatkokusu0806 ya tabikide bekliycem de hani erkek olup da sonradan kız olan var mı acaba onu merak ettim 😅😅
evlatkokusu0806 anneligicokksevmisbiri var evet 8. Ayda kız olduğunu öğrendi erkek demişlerdi 5. Ayda
Civcivim_34 anneligicokksevmisbiri benim değişmedi canım doktorum ikili testte söyledi hemen git alışveriş yap dedi değişmedi de yani oğlum 15 aylık şimdi yine hamileyim yine erkek dedi