Yasemin_35 Merhaba ikiz gebeler. 28+6 dayım. Çift yumurta ikizi kızlarımız olacak kısmetse. Alt karnımda ara sıra toplanma olurdu ama uzanınca geçerdi. Sabahtan beri çok ayakta durmamama rağmen alt karnımda basınç ve toplanma hissediyorum. Daha önce doktoruma söylediğimde çok normal olduğunu söylemişti. Tekrar doktorumla iletişim kurmadan önce sizlere sormak istedim aynı şeyleri yaşıyor musunuz diye.
Pelin-1 Yasemin_35 riske atmamani tavsiye ederim ikizlerde butur kasilmalar daha onemli. Bana da doktorum 2 hafta once normal olacak dedi ama son 1 haftadir artti tekrar gittim rahim agzim 37den 30a dusmuş istirahat verdi haftaya tekrar cagirdi. Amacim seni korkutmak degil kesinlikle ama danişmakta fayda var
Yasemin_35 hemsireanne34 Kaçıncı haftadasınız? Normalde olur biraz uzanınca düzelirdi. Şimdi uzun sürünce stres oldum 🙄
hemsireanne34 Yasemin_35 25+4 haftalıgım canım stres olma stres daha zarar verir akışına bırak biraz yürüyüş yap☺️
Yasemin_35 Pelin-1 Mesaj attım doktoruma dönüş bekliyorum. Gel derse gideyim hemen. Dinlenince geçerdi hep, yumuşayıverirdi hemen. Bu sefer uzansam da kar etmiyor. Sürekli bir tuvalete çıkma ihtiyacı hissediyor gibiyim 🙄 umarım olumsuz birşey yoktur
Yasemin_35 ZumrutHanim bu toplanmaya dair yumrulaşma olmuyor. Ama normal zamanda hissediyorum bebeklerin dönüşüne göre yumrulaşma ve çökme.
Pelin-1 Yasemin_35 evet ben de sık tuvalet ihtiyaci hissederdim ama o normal canim sonucta bebek basi yapiyor mesaneye. Gonlunu ferah tut inşallah her şey yolundadir
ZumrutHanim Yasemin_35 karnim sertlesiyor bi bebek soldan sivrilesiyor top gibi sepsert o sira sag kasigima dogru alan çöküyor nefesim kesiliyor ates basiyor nabzim hizlaniyor nstde sanci cikiyodu
Yasemin_35 Pelin-1 Doktorum da dönüş yaptı, istirahat et birkaç saat, geçmezse gel diye. Çok teşekkür ederim🙏🏼 Sağlıkla alalım güzel zamanda bebeklerimizi kucağımıza da evimize sağlıkla getirelim. Ne stresli süreçmiş… Teşekkür ederim tekrardan 🙏🏼
Pelin-1 Yasemin_35 amiin amiin inşallahh 🤲🤲 bol su iç canim gevşetiyor insani faydasi oluyor ve ara ara derin nefesler al inşallah gecicidir 🥰
ZumrutHanim Yasemin_35 17den beri var giderek artti 2 gundur cok fenayım suan bile var karnim cok feci