Kevsinak Arkadaşlar düşük tehlikem var Progestan kullanıyorum zaten ilk haftalarımda folik asit kullanıyordum ama bıraktım folik asit nedir ne işe yarar hiç kullanmak istemiyorum
Deletedmom434 Kevsinak anne adayının sağlıklı bir gebelik geçirebilmesi ve bebeğin gelişiminde oluşabilecek sorunların önlenmesi için önemli
svmeybgl Kevsinak neden kullanmıyorsunuz neden bıraktınız ? İlaç değil ki o vitamin bebekte oluşacak nöral tüp defektini engelliyor
svmeybgl Kevsinak ben onu gebe kalmayı düşündüğüm tarihten 3 ay çnce başladım . 3 denemem de hamile kaldım ve hamileliğin 3. Ayına kadar kullandım . Toplamda 9 ay kullandım
Kevsinak Deletedmom434 yani kullanmaya başlayım 8 hafta dayım geç kalmam inşallah demi 9 ay boyunca devam mı
Deletedmom434 Kevsinak geç kalmazsın tabi canım yok hayır 3. Ayında bırakıyorsun doktorun bırak der zaten sonra vitamin+demir ilacına başlıyorsun
Kevsinak Deletedmom434 çünkü bıraktım başta kullandım sonra bıraktım bünyem ilaç kullanmayı kaldıramıyor kullanayım o zaman
Kevsinak svmeybgl doktor multi vitamin folik asit progestan balık yağı hepsini verdi bazen çıkarttım ilacı bünyem kaldırmıyor malasef o yüzden baktım vicdanım rahat etmedi sormak istedim