Meray17 valla takipliyim şuan şehir hastanesinde perinatolojiye gittim oda aynısını söyledi özlem hanımla ve rapor verdi,ve bana burda değil tam teşekküllü bir hastanede olmam gerekiyor dedi,sevk ederiz seni dedi. Şehir hastanesine de randevu aldım yine ayın 28ine perinatolojiye gideceğim o takip ediyor çünkü. Valla şeker yüklemesini de şehir hastanesine o kadar kabalıkta yaptıramam diye tekrar özele aldım randevuyu. Hem virüs hem de daha önce kadın doğumuna gitmedim hiç doktorları nasıl bilmiyorum,şans olarak Gökhan kılıç diye bir doktora randevu buldum aldım. İlk kez gideceğim inan hiç bilmiyorum nasıl biri. Biraz okudum netten yorumlarını şimdilik iyi gibi. Muayene olmadan anlayamayacağım yani 🤷♀️ İlk başta araştırma hastanesine gittim oraso da hiç bakmıyor,bir muayene odasına 5kadın giriyor iki dakika bile bakmıyor , sen kalk diğeri sen yat diyor. Hep stajyerler birde uzman bakmıyor. Orayı bırakıp özele gidiyordum ki detaylı ultrasonda sorun çıkana kadar, ikisine de gideceğim doğuma kadar ama. Sen nasıl yapacaksın peki??