Zehra9616 Serraa gitmedim daha en son 7 haftada kalp atisini duydum gordum geldim gidis o gidis 😂 14+4 oldum haftaya giderim heralde 😁
Hafizehafdjd Serraa 13.haftada erkeğe benziyor dedi 2 hafta sonra kontrole gittiğimde kesin dedi artık
Canselyaren Serraa Gecen hafta kıza benziyor ama emin değilim dedi haftaya tekrar gel bklm dedi akşama gidicem bklm nediycek ❤️🤲
Serraa ikiprensesannesiii Hayir yaptırmadım en son 8 haftalıkken gittim şuan 10 haftaligim 12 haftalıkken randevum var belli olur mu acaba diye merak ettim
Serayyurtsever Serraa valla şuan 20. Haftaya girdik ama bebiş kendini bir türlü göstermiyor. Kaç kere doktora gittim hep aynı pozisyonda oluyor kontrolde. Doktordan sonra da kıpır kıpır mübarek. Çok çektirdi bize 😅😅😅
Deletedmom54555 Serayyurtsever evet ya neden bebeklerimiz böyle 😂 benim de evde kıpır kıpır karnımın şeklini yamultuyor , koca gün vuruyor . Doktora gidiyoruz uyuyor 😂 doktor uyandırmaya çalışıyor arkasını dönüp yine uyuyor 😂
Deletedmom54555 12 haftalık öğrendik. Sanırım erkek bebek erken belli oluyormuş daha . Ama tabi hemen heyecanlanmadık bi sonraki kontrolü bekledik ne olur ne olmaz diye . Sonra pipimizin fotosunu verdi doktor 14 haftalıkken 😂