9ul5ah edaezgi34 hayırlı olsun çok sevindim doğumunuza sağlıkla almak nasip oldu inşallah 🙏 evet maalesef böyle konumlarda bir tanıdık olması gerekiyor hastanede yoksa işler istediğimiz gibi gitmiyor tecrübenizi paylaştığımız için teşekkürler 🌺 peki normal doğum mu istiyordunuz ?
edaezgi34 9ul5ah yok zaten sezaryen olacaktım ama ilkine göre çok kötü geçti ya gün geçtikçe biraz daha farkına varıyorum ne kadar kötü olduğunun kesinlikle bidaha asla gitmem oraya Niksar’da yapsaydım keşke diye pişman oldum. He birde bugün 3. Günüm ama çok kötüyüm dikiş açısından kıpırdayamıyorum nerdeyse ilkinde hemen ayaklanmıştım bunda nasıl yaptılar naptılar anlamadım sağdan sola döneniyorum hiç uğramayın üniye. Bi kişi uyarmış olsaydı asla orda doğurmazdım asla
9ul5ah edaezgi34 acaba ikinci olduğu için bu kadar zorlandınız 🙄 çok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlanırsınız inşallah yanınızda size yardımcı olan birileri vardır Rabbim kolaylılığınızı versin 🌺🙏
Seda6019 edaezgi34 kim yaptırdı doğumunu bende cok ilgililer diye gittim . Hatta hepözel muayene oldum . İlhan delibaşa. Ama be ameliyat ekibi ne ameliyat ne ilgi nede yapılan servis iyi değildi. Özel dogum ücreti verdim asistan yapmasın diye. Adam bir kere cıkıp bakmadı. Cok pişmanım bende cok gec iyi oldum. İyi iyi derken ilhana hiç memnun kalmadım
edaezgi34 Ayseecrin doktorum salı perşembe muayenede. Doktordan değil de hastaneden hemşirelerden ve anesteziden hiç hiç memnun kalmadım. Hemşirelerin muamelesi çok kötüydü, anestezide tam uyuşmadım, hastanede özel oda bulmak neredeyse imkansız
edaezgi34 9ul5ah belki de ikinci olduğundan bilmiyorum. Çok şükür annem var düşündüğünüz için teşekkür ederim yatıyorum kaç gündür ağrı aynı devam
Ayseecrin Semaddurmaz başka doktorlarin gününü biliyormusunuz mesela orhan beyin ben rast getiremiyom yaa
Semaddurmaz Ayseecrin Tokat üniversite de orhan beyi duymadım hiç ilhan bey var ona da çok iyi diyorlar yoğunluktan randevusu zor bulunuyor ama
Ayseecrin Semaddurmaz var orhan bey doktor özelmuayenesi varmı bilmiuorum ama çok nezaketli bi doktor
Ayseecrin edaezgi34 evet cok haklısınız hemşireler hemen en küçük bişeyde azalıyorlar insani zaten sen oraya bi stresle gidiyom bide onlar öyle olunca daha da zor oluyor
edaezgi34 Seda6019 aynı şeyleri yaşadım ben de 15gün boyunca dikişlerim acıdı çok geç iyileştim genel olarak da hiç memnun kalmamıştım zaten. Doğum yapalı nerdeyse 2ay olacak ameliyat yerimin sağ tarafında acı var hala. Selim hocaya gittim ben de ama daha mı daha önünden geçmem üniversitenin Allah düşürmesin
Seda6019 edaezgi34 benimde oluyor agrı sağ ve sol uçlarda. Tek kişil odada bulamadık. Kapı tarafında kaldım. 2 kişilik odada. Ortada perde var kapıdan giren cıkan herkes beni gördü yani. Birde tuvalet bozuk kaç tane adam girdi çıktı. Nst bağlı herkes gördü göbeğimi yani. Bende artık kimseye tavsiye etmiyorum