cinderella Nisanesra benimki 27 haftadan beri aşağıda şimdi 32 haftalığım hala aşağıda bi kanama fln olmadıkça sıkıntı yapmadı bana sadcee biraz yürüyünce ağrı yapıyo bide ağır şeyler fln kaldırma
krkslagmz Nisanesra aynı durum bende de var doktor yukarı çıkarsa normal Doğum yapabilirsin yoksa direk sezeryan dedi hakkımızda hayırlısı olsun 🤷🏼♀️
didemm Benimki hep asagidaydi 31haftalik oldum hala asagida ama bebek dogum pozizyonunu almis doktorum kesin cikar dedi 😊 kanaman olmadi hic allaha sukur🙏 yasaklara uyarsan sıkınti olmuyo. gerci ben bi tek iliskiye girme yasagina uyuyorum geri kalan her isimi kendim yaparim 3yasinda oglum var arada kucak istiyo mecbur aliyorum ama sonradan kasiklarimda agri oluyo sen yine dikkat et benim gibi olma 😊
Nisanesra didemm anladim cnm.iliski konusunda yasak koymadi sadece iliskiddn sonra kanaman olursa keseceksin dedi.Bakalim insallah bi sknti olmaz.Hakkinda hayirlisi olsun :)
didemm Nisanesra banada doktorum yasaklamadi ama ben internetten arastirdim orda yasak yaziyo doktorum erkek sormaya cekindim 🙈 bende girmem olur biter dedim saglikli olsunlarda gerisi onemli degil 😊
yaseminnn54 Bizimde başından beri aşağıda 27 haftalık olduk hala aynı dün ayrıntılı ultrasona girdim aşağıda ama şuan normal doğuma engel değil dedi bakalım nasip inşAllah 🙏🏻