Samurtugba Kızlar hastaneye yatısimverildi sezeryanjm ama ikide bir çatı muayenesi oluyorum doguma almayacaklar bu zararlı degilmi
arzubldk Samurtugba acıklık var mı diye kontrol ediyolardır sürekli mecbur zararlı degil bişey olmaz benimde acılmam var ankara şehir hastanesine gidiyorum bebegım makat geliş olduğu için ger gittigimde mecbur bakıyor riske atmıyor
Ela532 Samurtugba yapmaları çok saçma canim sezeryan olanlar çatı muayenesi olmuyor yaptırmak istemediğini söylemelisin boş yere yapıyorlar
Samurtugba Anneyimben52 ya ben mide bulantısı geldi m 36+3 um haftam kucuk oldug7 için sezeryana sokmak istemyolar yani hemen olsun istemiyorlar acilmam olursa sancim çok cikarsa sokacaklar galiba öyle
Samurtugba Anneyimben52 ama bende kesin bisey yoksa iki de bir çatı muayenesi cocuga zarar vermezdi diye dusunuyorum
Bebeksum Samurtugba açılmanız olursa alıcaklarmış ya işte onu anlamak içim alttan bakmaları lazım o yüzden yapıyorlar
teletabi Samurtugba çatı muayenesi çocuğa zarar vermez. Ayrıca çatı muayenesi değil açıklığa bıkılıyordur. Açılma varsa veye ilerlerse ona göre müdahale edilecektir. O yüzden yapılıyordur
Nehir3351 Cnm 35+4 benimde sancim vardi nst bile çıktı çatı muaynesi yaptı doktorum eyer acilman varsa ameliyat dedi yoksa bekleyecez dedi çok şükür acilmam olmadı 36+5 olduk Allah nasip ederse 37+4 sezeryan olacam
Samurtugba Nehir3351 benim de bugün belli olacak ona gore eve yollayacak dün sancim vardı bugün çok yok ama bulantim var ishal var acilde ngriis yapmistim