BusraHamdi Adelimm bence iyi degil ya 😕yakınların istediğini bulmak zorundalar öncelikle eşin tabi onu bulmakla yükümlüler büyük sorumluluk 😕 bide kolay bulunamayacak birsey ise 😑
Rabia88 Bende as etme su şekilde oldu komik ama turşu yemek değil deli gibi turşu yapasim geldi birsuru yaptım dağıttım ,ben pek yemedim 😂😂
BusraHamdi DuyguUysalBayraktar ben hiç yiyecek görmedim 😂 ama dediğin şeyi bende duydum canın istediği birseyi yiyemediginde canın çektiği birşeyin tadına bakmadiginda aklında kalınca Allah korusun ama bebeğin düşmesine sebep oluyormuş 😕 dikkatli olun hanımlar
BurcuEsiklii BusraHamdi 22.haftamdayim ve hic asermiyorum ben de diyodum ki bende bi problem var heralde görüyorum ki yalniz değilim 😊ama artik yalandan bile olsa diycem eşime canim şunu cekiyo diye biraz da kızımla babamizi ugrastiralim demi😉
BurcuEsiklii BusraHamdi valla 22 haftadan beri iyi rahatti eeee baba olmak kolay değil biraz terlesin bakalim😉😁
Mervenur001 8+5 gunlugum birak as ermeyi tiksinme var hicbirsey yiyemiyorum sadece bikere domdurma istedi canim yedim bidaha asermedim ama bugun karpuz istedi canim tam mevsiminde sekerli kipkirmizi istiyorum ama yok malesef 😊
Minikfasulye BusraHamdi bak dun sut misir alalim dedim aklmdan cikti gtti smdi aklima geldi 😂😂 unutuyorum gidiyo bnce bu aserme degl oyle bi can istemesi 😂
Minikfasulye SevgiFerhanAkba doktor kiz dedi kesinmi dedim kesin dedi ama 6. Ayda degisen olmus guvenemiyorum 😂😂
Burcugok BusraHamdi ben hiç asermedim eşim her gün soruyor canın bir şey istiyor mu alayım diye yok diyorum ama keşke istesede yesem iştahım hiç yok
BusraHamdi HalisEbruoban aman ne kalmış şurda doğumuna Allahın izniyle 😍 bu saatten sonra asersen nolur 😂