Defnem07 Kızlar ikinci kez covid testiniz ne kadar süreyle pozitif çıktı 2 ay içinde mi 3 icinde mi ben 1 ay önce atlattım ama suan aynı belirtileri tekrar yaşıyorum
Mavi34 Defnem07 o kadar çabuk tekrar edermi yaa 🤨 bende 1 ay önce atlattım sonrası 2 kez grip oldum yine buruntikanikligi boğaz ağrısı olmuştu tekrar covid mi diye korktum ama şikâyetlerim 2 güne kendiliğinden geçince test vetmedim
handenur__ Defnem07 ahhahahah ayyy kendime çok güldüm burda 🤗🤗🤗 bugün bitiyordu canım karantinam hala pozitif çıktım kitlediler 14 gün daha
Defnem07 Mavi34 evet iste bende aynıyım bogaz agrım başlayınca hemen panik oldum psikolojim bozuldu resmen çevrem de o kadar fazla ki antikor testi yaptırcam sanırım
Mavi34 Defnem07 imsin varsa yaptır bende dusunuyorummonu da fırsat olmadı henüz. 2 gün bekle belki seninde hafifler. Covidden 1 ay kadar sonra insanlar genelde ağır grip ve bronşit geçiriyormuş. Biz ailece covid olmuştuk 3 kisi benim gibi sonradan giripte oldu
Defnem07 handenur__ bende öyle oldu ama yasaklar olmuyor kuzum aklında olsun hayat eve sığar da bile risksiz görünüyorsun ben 20 gün yaptırdım negatife öyle döndü. Geçmiş olsun ☺️
Defnem07 handenur__ evet öyle vallahi bulaşıkçılık yok deniyor ben tekrar test yapmayı düşünmüyordum is yeri başlaman laızm test yap diyince 3 tesri öyle yaptım
Defnem07 Sinozcan hayır olmadım covid geçireli daha yeni bir ay olacak doguma da yaklaşık bir ay var doğumdan sonra hemen olmayı düşünüyorum ama