Merhaba güzel anneler 9 ay 10 günlük bir serüvenin sonuna gelmiş bulunuyorum.39+6 haftalık olmuştuk güzel kızımla fakat kızımın gelmeye hiç niyeti yoktu ve doktorum daha fazla beklemek istemediğini kilosunun giderek arttığını doğumu zorlaştıracağını söyledi ve bugün sabah için yatışımı verdi sabah 8 de hastaneye geldim 8.30 da suni sancım takıldı.Ne yazıktır ki cok parlak bir gün geçirmedim 9 saat boyunca sancı çektim nst de sancım 100 den aşağı düşmüyordu hemde 3 dk ya bir yatış yaptığımda açıklığı 2 cm di ama 9 saat boyunca 2 cm de bir ilerleme olmadı ve artık dayanacak gücüm kalmadı.Doktorum suyumuda patlattı ona rağmen hiç bir ilerleme olmadı akşam 5.30 civarında sezeryan kararı alındı ve acil sezeryana alındım.O an duygularım o kadar karıştı ki sezeryana girmeden cok ağladım o kadar sancıyı boşuna çektiğim için doktorumda cok üzüldü çünkü normal doğuma cok müsait olduğumu söylüyordu ilk defa bir hastama bu kadar üzülüyorum dedi.Sezeryana alındım.Spinalim ilk seferde olmadı ikinci girişte oldu tansiyonum düştü kanamam fazla oldu ameliyat esnasında ben fenalaştım ve bebeğim çıktıktan sonra beni uyuttular.Çok zor çok yorucu ve ağrılı bir gün geçti.Doktorum 10 saatte beklesek zaten acılman olmazmış bebek yan duruyormuş dedi o an rahatladım en azından doğru bir kararla sezeryana girdiğim için.Odaya gelip de bebeğimi gördüğüm an tüm bunlara değdi.Halen çok fazla ağrım var insallah en kısa zamanda toparlarım.Uzun bir hikaye oldu kusura bakmayın.Sorusu olan varsa alabilirim.
Bebeğim kız bebek 39+6 da gelmiş oldu
4000 kg 52 cm olarak doğdu.
Sancı çekerken tüm gebelerimize hayırlı doğumlar için dua ettim sevgiyle kalın 🤗🤗🌸