Şöyle bazı yorumlara bakıyorumda sevmeye gelince maşallah ama konu hamilelik olunca herkeste bebeğim ne olacak düşüncesi.İlk başta sahiplendiğiniz hayvan kendini zorla getirmiyor evinize ki esas onlar daha evlat illa kanınızdan olmasına gerek yok kalbinizde doğmuş oluyorlar.Bir hayvanın sorumluluğunu zorluğunu üstlenemeyen insanların kendi bebeğine de yetebileceğine inanmıyorum.2 yaşında bir kedim var ve şuan 14 haftalıkta hamileyim.Evimde bir gün bile kum kokması olmadı hatta eve gelenler evde kedi olmasına bile şaşırdı çünkü ilk günden beri ever clean kullandık ve hiçbir koku sıkıntısı çekmedik.Tüy aşırı derece de dökülüyor ama furminatör,tarak ve robot süpürgeyle bunu biraz da olsa aza indirdik ama kedi yani bu dökecek sanki biz insanların saçı kılı dökülmüyormu?Bunun adına duyar kasmak diyenler olursa umrumda dahi değil esas kendinize o hayvanı bağlayıpta sonra ayy şöyle ayy böyle diyerek bahaneler üretmeniz esas çok mantıksız.Binlerce kedi/köpeği olup bebeği olan aileler var bu tamamen vicdanla alakalı bahanelerle değil.Kedim bana allahın emaneti bebeğimin olmasıda bunu değiştirmez.Biraz empati yapsalar ne iyi olur sizi sevip sevip sokağa atsalar ya da başka kişilere verseler ne hissederdiniz?Keşke türkiyede de hayvan sahiplenmeden önce gerçekten bakıp bakamayacağına görüp inanıp öyle evcil hayvan verseler.