EsmaaaaMeva1 Kızlar yatağa yttm ilk bel ağrısı sonra rahimde kasılma sonra kasık ağrısı ve mide bulantısı oldu şuan birz dHa iyim ama erken doğum belirtisi mi 33+4 haftlk hamileyim.
Zeyyyn EsmaaaaMeva1 bugun banada oldu öyle çok aşırı belim ağrıdı çoçuk durmuyor karnım gerildi dedim doğurym herhalde dinlendim biraz uyudum geçti inşallah sizinde öyle olur
Fatma1656 EsmaaaaMeva1 Canım dün ve bugün aynısını bende yaşadım Ama dinlendim soluma dogru uzandım hep hafifledi korkma cokta ayakta kalma dinlen korkulcak bi durum oldugunu sanmıyorum kasılma ve sırt agrısı normal demıstı doktorum bana sen ara yinede belirt ama
anapanda12 doktorunuzla iletişime geçin veyahut en yakın hastaneye gidip muayne olun işi şansa bırakmayın geçmiş olsun
EsmaaaaMeva1 anapanda12 2 gün öncede böle olmuştu doktoru aramıştım korkulck bşy yok demşti otrdğm ilçddd 2 tane hastane vat ikiside birbirindem kötü eşim de uyuyor npcğmı şaşrdm :(
anapanda12 EsmaaaaMeva1 haftan erken olduğu için söylüyorum keşke gitseydim demek yerine git iyiysede durum duyup rahatlar evine dönersin
EsmaaaaMeva1 Nazliefe hayır var yada yok öle bşy sölemedi ama korkulacak bşy yok demişti bu sefer ki daha şiddetli oldu bugun ağda yptrdm onun etkisi olablr mi diye düşünyr.m.
Zeyyyn EsmaaaaMeva1 benimdd korkudan tansiyonum çıktı bşr müddet çarpıntım oldu Allah yardımcımız olsun zamanında gelsinler inşallah
Fulyacanferit EsmaaaaMeva1 kasılmalar başlamış. Bu haftalarda başlıyor. Bende ayni haftada aynı durumdayım. Dinlenmeye çalış kötü düşünme
Nazliefe EsmaaaaMeva1 yinede sen dikkat et kendine ne olur ne olmaz inşallah zamanı dolduğu zaman sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 😇
Aybkee Sancı sürekli ise ritmik bi şekilde geliyorsa doktora gitmelisiniz. Oyle değil ise olabilir arada korkmayın bende ise oluyor doğuruyorum herhalde diyorum ama bi süre sonra geçiyor tekrarda etmiyor . Bende 35+5 im 2 haftadır oluyor arada öyle ağrılar
EsmaaaaMeva1 Fulyacanferit öle ypmya çlşyrm korkudan gözüme uykuda girmiyor kendi doktorum da uzakda gidemiyorum Allaha emanetiz artık hepimiz. 🙏
Fulyacanferit EsmaaaaMeva1 hayır ya o kadar korkma valla bak bişey olmaz kasılma falan ağrı vs. Normal bunlar artık. Hatta sancım var diye gidiyorum geri yolluyolar suyun gelince gel diye.
EsmaaaaMeva1 Fatma1656 yarın aryp sölicem cnm wlla içimi rhtlattın çok saol yalnız değilmişim en azndn 🙏
EsmaaaaMeva1 Fulyacanferit hadi ya cddi misin bn bulunduğö ilçedeki hastnye gtsem hç bşy ypmdan yollarlar bkmıolr burdkiler bnde gitmyrm..
Fatma1656 EsmaaaaMeva1 Korkma Canım İnan Gündüz Eğildim dogrultamadım kendimi Bel ağrısından o saatten beri uzandım hep sanırım biraz hafifledi İki gündür böyleyim Kanama Ve Su Gelmedıgı sürece korkmamalısın Doktoruma gıttıgım zaman ilk sordugu şey su ve kanama gördünmü diye soruyor ordan bılıyorum Bolca dinlen☺️