cahide_hasbas Bebeğimin bugün Anensefali olduğunu öğrendim alınması gerektiğini söyledilerr ne yapmalıyım 😔
Belacivciv cahide_hasbas Anladım yapacak bir şey yok bildiğim kadarıyla, çok üzüldüm Allah sabrını da verir size inşallah.
Fadikb cahide_hasbas aslında sırf ultrason bakan doktorlar var proflar felan acaba öyle birine mi gitseniz son kez araştırıp
cahide_hasbas Fadikb 2 defa ayrı doktor tarafından detaylı ultrasona sokuldum 1 defa da renkli ultrasonda bakıldı 🥺
Fadikb cahide_hasbas onu anladım benim demek istediğim böyle riskli gebeliğe bakan perinataloglar var bu işte uzman olan öylemiydi bakan doktorlar
cahide_hasbas Gizemin-minnakI gitmedim bugün öğrendim zaten 3 görüş alabildim doktorları dinledim yaşama şansının 0 olduğunu söylediler
cahide_hasbas Fadikb araştırma hastahanesine gittim orda bakıldı 2 defa 1 defada özelde baktırdım o kadar
Fadikb cahide_hasbas işte bakan doktorlar perinatalogmuydu acaba 🙄 bence siz iyi bir perinatalog bulup birde ona gidin eğer daha önce bakan doktorlar perinatalog değilse
gozde3592 cahide_hasbas üniversite hastanelerinde öyle doğum doktorları oluyor bi araştr istersen hatta sadece risklileri alıyorlar hasta olarak