Ozlem3458 Kızlar ben 21 haftamdayım doktorum sağlık ocağına tetanoz için gitmemi söyledi acaba sabah mı gidilmeli saat olarak bir önemi var mı ?
Nazli_ayar Ozlem3458 Sağlık ocağındaki hemşire gün içinde gelebilecegimi saat fark etmediğini söylemişti. Aç tok fark etmiyo
bebegimizibekliyoruz1 Ozlem3458 gün içinde gidebilirsin bizim burda sadece sabahları ebe varmış ben bilmiyordum ilk dozumu ebe ikinci dozumu hemşire yapmıştı öğleden sonra gittiğim için
Nureylaa Ozlem3458 saat farketmez aç tok gitmeniz de ama eğer rutin bi kan alınacaksa aç gidin yok sadece aşı içinse hiç farketmez nasıl isterseniz
EbrarLinaBebek Ozlem3458 ilk dozunu sabah saatlerinde olmuştum 11 civarı 2.doz öğleden Sonra gitmiştim 3 gibi ama hemşire vurmadan önce toksun değilmi diye sormuştu evet demiştim
hemsireanne34 Ozlem3458 Gebelikte tetanos aşısı 20. Ve 24. Haftalarda olmak üzere toplam iki kere yapılmalıdır. Eğer bu iki aşıdan sonra doğumdan sonra 3. Doz yapılmamışsa bu iki aşı sadece 1-3 yıl arasında kadına koruyuculuk sağlamaktadır