ESHB Kbryyy 32+6 yım 1 haftadır kullanıyorum. 7. Ayda başlansa daha iyi aslında ben biraz geç başladım tembellik yaptım
mirayim_00 Kbryyy kızlar göğüs ucu kaşınan sızlayan varsa mutlaka kullansın, ben lansinoh almıştım bu ara göğüslerim aşırı sızlıyor ve kaşınıyordu sürdüm rahatladım 35 haftayım
ESHB Kbryyy evet ediliyor benim kullandığım krem kızımdan kalma, 1 sene önce alındı :) silmeden emziredebiliyorsunuz
ESHB BusraUras niyetim tam 7 olunca başlamaktı, çünkü göğüs ucu yarasından çok çektim. Bebeğimi ağlaya ağlaya emzirdim resmen kan fışkırıyordu
BusraUras ESHB bu sefer olmaz inşallah yinede doğumdan önce başlamışsınız. Bende 34 gibi başlamıştım yara olmadı çok şükür.
Yamacin-Annesi mirayim_00 şuan 20 haftamdayim göğüsum özellikle sag tarafim çok kaşınıyor sızlıyor ağrıyor ucu bide kabuk bağlamış yara gibi birsey olmuş kullansammiki evdeki nemlendiriciden sürdüm iyi geldi ama kesin işe yarıyor mu bu sizin kullandiniz krem
Bktece Yamacin-Annesi bende 19. Haftadayim benimde aol gogsum ucu kabuk oldu zaten gebeligin basindan beri de goguslerim agriyodu hassasiyet vardi. Surekli nemlendirici krem kullaniyorum ama dun lansinoh alip kullanmaya başladım canim.
mirayim_00 Yamacin-Annesi kabuk tutmuşsa sakın kabuğu koparma canım, evet kesinlikle yarıyor ben sürmesem kaşımaktan yara olurdu 😔 ama çok elleme bi parmağınla sür. Göğüsü fazla ellemek erken doğuma sebep oluyor falan diyor bazı insanlar o yüzden diyorum