22anne33 Merhaba kızlar , 36 haftalık olduk. 3 günden beri uyumadan önce cici bebe yemeye başladım. Acaba bebeğe kilo aldırır mı ? Bilgisi olan var mı
Aysel0707 22anne33 ben ayın bırınde gıttım 2100 grmdı yemege baslamıstım bugun gıttım 2500 olmus etmısmı dıyorsun acaba 😃😃😃😃😂😂bende yıyorum
kukiveannesi 22anne33 ben çok yiyorum özellikle uyumadan önce çünkü tok tutuyor ve bebeğim 3 haftada 1 kg falan almıştı sanırım ondan oldu birde çiğ kuruyemiş var tabi 😅🙈
DerinMavii Bende yiyordum ama kestim yemeyi bazı arkadaşlar fazla şeker içerdiğinden bahsetmiş şimdi meyve tüketiyorum ama oda fazla şekerli ay bilemedim ki
22anne33 DerinMavii ya aslında doktorlar 2 dilim karpuzdan fazlasını da tüketmeyi önermiyorlar bilemedim ki bende arafta kaldım 😄
teletabi DerinMavii bunuda oğluma 5 aylık hamileyken öğrenmiştim bir doktorumuzdan. İki dilimi geçmessen daha iyi olur demişti. Sonra az yedim hep🤣
Eylul2797_ 22anne33 eti mi yiyorsunuz ülkemi Bi tane güzel kızqrmıs tadına gzl oluyo biride beyazımsı tadını begeniyorum hangisi ama hatırlayamıyorum kac haftadan sonra baslanmalı acaba yemeye
teletabi DerinMavii ahaha bende dr zahide küçük var instagramda çok severek takip ettiğim bir doktor. Ondan öğrenmiştim. Yoksa gittiğim doktorun karpuza abandığımdan haberi bile yoktu🤣🤣