Seldauras stres herşeyde olduğu gibi şekerinde düşmanı.Ne kadar çok stres yaparsan o kadar çok şekerim yükselir.Ben yazın çok çektim bu konuda.Bazen dikkat etsende düşmüyor çünkü stres yapıyorsun.Sıcak etkiliyor , gerçekten kolay değil.kendini iyi adapte etmen pozitif olabilmen lazım. Yediğin içtiğin şeyler ne çok sıcak ne de çok soğuk olsun.Mesela beni tam buğday ekmeği yükseltmiyorken seni yükseltebilir.Herkesin bünyesi farklı nihayetinde.Deneme yanılma yöntemi ile sen keşfedeceksin seni en çok hangi besinler yükseltiyor.Ben yazın 1 çatal baklava yesem 130-140 Lara çıkıyordum 😑 Tatlı sevmem normalde ama inadına canım tatlı çekiyordu.Geçen gün dolu dolu 1 porsiyon şerbetli tatlı yedim 1.saat 85 , 2.saat 99 çıktı şok oldum 😁 dedim ki stres sen gerçekten başa belasın.Kafaya takmıyorum , relaxım ve şekerim düşüşte 🙃🙃 herşey hallolur yeter ki sende bebeğinde iyi olun.Sonuçta geçici bir süreç tatlımmm 😊 bu arada doktorun müsade ettiği sürece yemek sonraları yarımşar saat yürüyüş yap ki vücudun şekeri yaksın..Bir de tabi bol sıvı tüket..