Seldauras Bugün doktor şekerimin bir tık yüksek olduğunu söyledi ve tatlı şeylere ara vermem gerekiyormuş aksinede bu aralar tatlı çok yiyordum benim gibi olanlar ne yapıyor acaba?
Mom54544 Seldauras tatlı şeyleri bı kaç hafta bırak bak nasıl düşüyor o şeker benim 15 gün önce 100 kusurlerdeyken 2 hafta falan hiç yemedim abur cubur tatlı falan 78 e düşmüştü 15 gün sonra 😂
Kbrayank Seldauras Yemek çok yiyorum kendi kendime diyet yapmaya karar verdim kilo aliyorum de yeter 😂🤷🏻
prensesafra1_ Seldauras ben💁🏻♀️ Tansiyon nedeni ve 24 haftalık 10 kilo almam sonucu karbonhidrat ve meyveyi kestim 😂 ama napayım gece 3te acıkan ben değil bebişimdi😂😂
Seldauras Mom54544 Gerçekten mii çoook sevindim ve mutlu oldum doğrusu içime birazda olsa su serpildi diyebilirim 🤗
Seldauras Kbrayank Ahhh kuzum yemek olsa tek meyve çok tüketiyordum bir oturuşta yarım kilo incir yiyordum😊😀 Ama olucak gibi değil bırakıcam zaten 3 aydan kısa bir süre kaldı doğumuma dişimi sıkıcam evladım için🌸
Kbrayank Seldauras Ahh keske meyve yesem de yemek yemesem kiz bi oturusta sosisin bi paketini bitirdim bugün yemicem YARIN sabah yoga yapacam valla ne bilm.ya su iciyorum şuan surekli
Seldauras Mom54544 Ahh bugün doktorum dahiliyeye yönlendirdi ya nasıl stres oldum bilemezsin 1 hafta aç- tok ölçüm yapıcam işte canım eğer düşmezse insülin dedi ama doğuma kadar diyetle inşaallah sabır göstericem🥺Çoook teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın kuzum💛
Seldauras Ozgrrr Ahh kuzum bazı bünyeler öyle ama sabırla bebişler doğana kadar sabırlı olup dikkat edicez😊
Seldauras prensesafra1_ Aslında 6 aylık olduk oğluşla çok kiloda almadım aksine hamileliğimin ilk aylarında tatlıdan bile tiksinmiştim tatlı hiçbirşey yemiyordum ne olduysa sonradan aşırı derecede canım çekmeye başladı🙄 Hep öyle olmaz mı aslında biz değil bebişlerimizin canı istiyor🤰🏻🙆🏻♀️☺️
prensesafra1_ Seldauras bende başta cok tiksindim hiç bişey yiyemedim sonra iştah bi açıldı kapatamıyorum 😂 tansiyon bebekte sorun yapar diye korkuyorum yoksa yerim yemek
Seldauras prensesafra1_ Gerçekten insan öyle oluyor ya ama bebişlerimiz için dikkat etmeliyiz canım🌸 Aman kuzum tansiyonda önemli çok dikkat et😊
Seldauras Kbrayank Ooo çok zararlı yavrum bence bırakmaya çalış hamile olduğumu öğrendim sosis vs. Gibi şeyleri tüketmeyi bıraktım biliyorum sesin için zor olucak ama yavaş yavaş yemeyi unut bebişin için😇 Başla canım bende plates yapıyorum inşaallah yararını görücez✊🏻
Nilsubatu Seldauras ben diyet yapıyorum 6. Ayımda yaptım 1 ay kadar sonra ara verdim şuan 8,5 aylığım tekrar diyete başladım benimde şekerim sınırda çıktı doktorum önerdi diyeti ve tabi kilomu da kontrol altında tutmak için yapıyorum
Seldauras Nilsubatu Ahh ne zor olmuştur ama bu süreç eminim ama bebişlerimiz için değer dimiii😻 Bakk sen bitirmişsin bile yolu Sağsalim evladını kucağına al inşaallah canım🤲🏻🧡
Seldauras prensesafra1_ Edicem artık bende balım🧡 Amiiiiiiiiinnnnnnn inşaallah canım tek temennimiz o sağlıkla kucaklarımızda olsunlar ALLAH’ın izniyle🤲🏻🌸
Seldauras gldn065807 Mecburuzzz kuzum bebişler için🥺🙄Hafifte tuzla şöyle kııız ohhh mis tüm tatlılara değer öyle düşün şuan🍅🧂💋