BaloglumM Merhaba sevgili hamisler bende sonunda dogum yapanlardanim sabah saat 7 de hastanede olmam gerekiyordu 8 de ameliyata alacaklardı o gün tabiki benide eşimide uyku tutmadı heycan korku hep karışıktı neyse sabah oldu biz hastaneye gittik yarış işlemlerin falan yapildi sonra beni dogumhaneye indirdiler acayip soğuktu anestezi uzmanı geldi iğneni vurdu ki ben hiçbirşey hissetmedim sonra yavaş yavaş ayaklarım karıncalanmaya başladı 5 dk demeden bi fiyatlama sesi ki paşam doğdu eşimde doğuma girmişti benim ki hic iyi bir fikir değilmiş eşim bebeği gördükten sonra çıktı dogumhaneden bende o anda cok fazla mide bulantısı oldu beni uyutmuslar hersey cok güzel ağrı çekilmeyecek kadar değil ama o ilk yürüyüş beni benden aldı ağlayarak yürüdüm gazim 1 gün sonra çıktı dusumu da aldim simdi paşam yanimda yatıyor Rabbim hepineze bu duyguyu yaşatsın insallah sormak istedikleriniz varsa cevap verebilirim uzun oldu hakkinizi helal edin :)
tgcaty BaloglumM bnde spinal dşünüyorum 4 haftam fln kaldı bnm tek sıkıntım 2 yasında kızımı bırakıp gdecegim duygusallık cok fazla
BaloglumM Mel yaa bana o anda ilaç kokusu gibi birşey geldi benim midem cok bulandı cok öğürmüsüm ondan beni uyutmak zorunda kalmışlar