Ilossuzun detaylı ultrasonda bebeğin cinsiyetine net bakabilirlermi cinsiyet partisi yapıcam doktor tahmini kız dedi bi erkek dedi detaylıda tam net çıkarmı arkdaşımla gidicez doktor arkdşıma kagıda yazıp vericek
Ctorun Ilossuzun bu hastalık döneminde riske girmeyin bence.bende çok istiyordum vazgeçtim.sonucta covitle ilgili hergun bir hamile arkadaşımız yazıyor.
Ilossuzun sedanurunalx19 detaylıya 24 ünde giricem 20+6 günlüğüm 12 haftalıkken erkek dedi başka bi doktora gittim kız dedi 2 gün önce gittim yine %90 kız gibi duruyor ama net birşey diyemem detaylıyı bekle orda net çıkar dedi
Ilossuzun Ctorun nasıl yani parti derken eşim ben ve sürekli birbirimize gidip geliyoruz bi arkadaşlarımız var çift onlar akrabamız oluyorlar kalabalık olmayacağız yani
Ilossuzun Ada_kacira tamam inşAllah canım rabbimin izniyle artık öğrenmeliyim yani net bir cinsiyet 😂
Gulper Bana da hep kıza benziyor dediler net bir bilgi vermediler çünkü hep dönük dü yüz üstü duruyor du bende detayları bekliyorum o yüzden hiç birşey yapmadım 20 haftada giriyorum
Ada_kacira Ilossuzun kesinlikle bende sabırsızlıkla bekliyorum rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallah ☺️🤍