mor_menekse1 Kızlar kacıncı haftada bıraktınız bunu 9 ay içecekmiyim şimdi Doktora sormadım korkudan acayıp ters biri başka Dr yok yeni biri doktor bulunca sorcam siz ne kadar kullandınız folik asit balık yağı içeriyor regenesis :) 12 haftalığım hamd olsun hiç içemek istemiyorum
Aysobaciniz mor_menekse1 takviye edici vitamin canım o ben sadece bir kutu kullandım. İstersen iki kutuda içebilirsin
kubulub mor_menekse1 38 haftalığız hala kullanıyorum. Doktorum devam et, doğum sonrasında da süte katkısı var, dedi. Ben de çok düzenli olmasa da devam ediyorum :)
alparslanannesii1661 mor_menekse1 12 nci haftamda basladim suan 30 0ldum hala kullaniyorum ki elim ayagim tirnaklarim saclarim dislerim onun sayesinde iyi bebege kilo aldiriyor diye biliyorum vede enerji veriyor 😂
eeliff01k Üç doktorla görüştüm üçü de doğuma kadar kullan dedi bana. Tabiki siz doktorunuza danışın yine de
mor_menekse1 eeliff01k yaa demek ki iyi bir ilac neyse Dr dur diyene kdr devam 😄 zorla da olsa mecbur
mor_menekse1 kubulub öyle mi ay valla ben 12 haftalığım yutunca geri çıkıyor tiksindim bakmadan yutuyorum ilacı yararlısa hep içerim 🥰
mor_menekse1 alparslanannesii1661 hadı ya ay şu bulantılar bitse içsem düzgünce 10 ayda içerim geri çıkıyor kusuyorum afdersın :)
HandeErylmaz 34+4 deyim Gebeliğimin başından beri verdi dr. İlk 4 5 ay bulantıdan dolayı hiç düzenli içemedim o yüzden de pek etkisini göremedin. Son zamanlarda düzenli içmeye çalışıyorum. Omega3 ve vitamin ayrı kullanmaktansa bu hepsini içeriyor.
mor_menekse1 HandeErylmaz o yuzden işte 12 haftadayım bulantılar oluyor içince geri çıkıyor sogudum resmen
alparslanannesii1661 HandeErylmaz ben gece prilam ile beraber içiyorum tavsiye ederim uyku konusunda hemen daliyorum
mbtrnn HandeErylmaz benidme öyleydi gece yatağa gitmeden içip yatmakta çözüm buldum.O süreci öyle atlattım alışkanlık oldu hep yatmadan içiyorum ben de
Burcinatass mor_menekse1 bende ilk üç ay bulantıdan dolayı hiç içmek istemiyordum ama çok faydalı bir vitamin takvıyesi ve doguma kadar kullanmamı söyledi doktorum… Ben yatmadan önce içiyorum sen de öyle yap
HandeErylmaz alparslanannesii1661 bulantı ve kusma sorunu 5 ay yaşadım ama 1 tane bile bulantı ilacı içemedim. Bana da prilam vermişti dr ama özellikle gece ilaç içememe gibi durumum söz konusu
alparslanannesii1661 mor_menekse1 bende ilk aylar oyleydim 17 ye kadar anamdan ictigim Süt burnumdan geldi ama ben soyle bulmustum caresini prilami vitamini ayni anda icip yataga giriyodum eger biraz oyalanirsan miden bulaniyo kusuyosun bence sende boyle yap
mor_menekse1 alparslanannesii1661 haklısın da gunde 3 progestan da alıyorum normalde gece bir pirilan birde progestan alıp zor yatıyorum midem hep agzımada onu da içersem bnce daha fenna olurum bende akşam yemeğinden snra alyom mecbur 😂😂
Spring02 Bence gönül rahatlığı ile kullan.arkadaşımın bebeği haftasından once gelmesine rağmen 3,5 kilo Doğdu ve kendisi doğru düzgün beslenemiyordu cok şükür kendide bebista harika benim bitsin bende ona baslıcam.emzirme döneminde dahi kullanmakta su an🌺
mor_menekse1 Spring02 öyle mi kulanayaım ozmn zaten 3 ay bitti artık duzelir heralde kulanayaım cok sağol canım :)