Busubebekler01 Kızlar iyi akşamlar doktor ultrasonla baktığında polikistik over olduğumu söyledi çok fazla doktora gittim hiç biri söylememişti gynositol adında bir ilaç ve folidevit verdi bu ilaçlar hakkında bilgisi olan var mı daha önce kullanan
Miniqimm160821 Busubebekler01 Bende pkoluyum canım çok tedavi gördüm 4 sene sonra kendi geldi mucizemin 🤲🏻 Hiç beklemediğim anda öğrendim hamile olduğumu çok şükür 🤲🏻🥰 kafanı rahat tut kilo dengene dikkat et aldıysan evlenince biraz kilo ver ve insülin direncin çok önemli haberin olsun bunlara dikkat et yumurtlama takibi yap inşallah Allah sanada nasip eylesin Salih veya Saliha evlat hayırlısı iLe 🤲🏻
Busubebekler01 Gamzehalil17 amin hayırlısıyla inşallah bi düşüğüm var kalp durması sonucu çok korkuyorum
Busubebekler01 Miniqimm160821 Amin canım benim inşallah 🙏 kilo aldım evlenince özellikle göbek bölgesinden insülin direnci için neler yaptın acaba bu arada bebeğin hayırlı olsun 🙏
Miniqimm160821 Busubebekler01 Teşekkür ediyorum canımmm darısı sana inşallah 🤲🏻 Valla incir kürü yaptım canım ben bide dengeli beslenmeye gayret ettim her sabah da folik asit içtim 3-4 ay düzenli şekilde ondan 2 ay sonra da haberini aldım bide 2 günde bir düzenli birliktelik çok önemli ve pozisyon çok önemli pkolu kadınlarda