Merorich Kızlar 24 haftalık hamileyim bugün doktorum bilgisi dahilinde aşı oldum 1. Doz ama aşırı halsizim midem bulanıyor kafamı zor kaldırıyorum sırtım kolum falan benm gibi olab var mı biontech oldum bu arada aşıyı
Aycan051415 Merorich illaki yan etkileri olmuştur ama bisey sorcam hani ben cesaret edemiyom nasıl cesaret ettin aşıya ne biliyim hamilelikte tedirginim yaa
Alone Merorich yan etkileri sanırım. 2 gün sürdüğü söyleniyor. Ben 28. Haftada olmuştum yan etkisi olmamıştı çok şükür. İkinci dozu olacağım vakti geldi inş yine sorunsuz atlatırım
BETL0606 Merorich canım bende dün oldum ilk doz aşımı biontech. Halsizlik kol,baş ağrısı,mide bulantısı hepsini yaşadım. Normalmis geçiyor 2 3 güne
Merorich Aycan051415 doktorum kesinlikle yaptır acele dedi riske atamayız dedi bende detaylı taramadan ve kalp izlemeden hemen sonra yaptırdım çok tedirgin oldum ama mecburum
Minnosannesi38 Bende 14 haftalik hamileyim ilerleyen haftalarda olmayı düşünüyorum bir yandan da korkuyorum
Aycan051415 mervegemen- valla bende ayni şeyleri düşünmekten kafayı yicem evet olmamak büyük risk çünkü kalabalık hastane ortamına giriyoruz ama olmakda bi ayrı sorun sonuçta içinde bi can var hani kendimizi geciyoz zaten ama onlara kırılmıyor işte çünkü kesin bi sonuç yok
Yasemin_35 15 ve 19.haftalarımda biontech oldum. İlkinde biraz kol ağrım ertesi gün de uykum oldu. İkincisinde kol ağrım dahi olmadı. Şifa olsun olan herkese 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Aycan051415 Merorich evet ama işte tedirginim ya belki öyle biseyi duymak benide gazlar ama şuan cesaret edemiyorum
Ruyalaralemi Ben 29 haftalık gebegim ama korkuyorum aşı olmaya doktorumada danıştim olabilir sin dedi yinede cesaret edemiyorum yan etkisi olursa diye bide ben sabah 5 te tek başıma ineklerim var kalkmak zorunda kalıyorum bilmiyorum
Merwenursaka Bende bu hafta oldum biontech 27 haftalığım biraz kol ağrısı dışında bı yan etkisi olmadı. Allah’a emanetiz hepimiz ve bebeklerimiz.