Beyza97 sumeyraballl bende dün başladım şuruba iyi geliyo günde 3 kez kullanıyorum yanma olmuyo çok şükür
sumeyraballl Beyza97 şurup artk kesmiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Gece gündüz beni mahvetti tablet şeklinde çiğnenenden var eşimin
Yenianneadayi2208 sumeyraballl günde 5 6 taneye kadar kullanabilirsin demişti doktorum ama ben 3 4 günde bazen de hafta 1 tane kullanıyorum şimdilik.
MelekMervertlek sumeyraballl günde 3 defa içiyordum ama çok rahatlatmiyordu. Şükür azalti 10+1im suan
nevamm1 sumeyraballl Evet bu canım doktorum bana kana karismadigi için ne zaman istersen icebilirsin dedi bu aralar kurtaricim.🥴
Btl_ulusal sumeyraballl ağızda tutulup eritileni kullanıyorum çok iyi geliyor yoksa diğer türlü çok çok fazla mide ağrısı çekiyorum
nevamm1 sumeyraballl bazen günde 4-5 taneyi buluyor özellikle gece başlıyor benimki gün içinde çok ihtiyaç duymuyorum.
1kckmucize sumeyraballl Ben çok yanma olduğunda 1 tablet çiğniyorum,kesiyor. 2adet olarak hiç kullanmadım,gerek olmadı. 1tane kullanın,etki etmezse 2.yi öyle kullanın bence. Geçmiş olsun