Haticefatma01 Tugcedoruk sabah oğlumun kalbı durdugu geri calıstırdıklarını hazırlıklı beklememizi söylediler 😔
Haticefatma01 Tugcedoruk Amin Rabbim hiç kimsenin kucagını boş bırakmasın evlat acısı yaşatmasın bugun oğlumun kalbi durmus geri calısmıs caresizce dua ederek bekliyorum😔
Tugcedoruk Haticefatma01 inş kotu birşey Allah yardımcımız olsun nerede varsa şifa versin kimsen kucagını boş bırakmasın benim de yarın 3 ameliyat durumu var bebegın buyuk tuvaletini yapmadı bagırsak çalışmıyor hala
Haticefatma01 Tugcedoruk Rabbim bizlere bağışlasın sağ sağlım saglıklı sıhhatli inşallah 🤲 24olsaydı yıne iyiydi bizim de cok kücük kalbi durdu geri calısmıs suan ama hazırlıklı olun dediler Allah tan umut kesilmez Rabbim sifa versin bütün bebeklerimizr🤲
Tugcedoruk Haticefatma01 ahh canım benim ıns birdaha olmaz kalp rahatsızlıgı şifa versin Allahım şuan son durum nedir
Haticefatma01 Tugcedoruk evet progestan falan başlamışlardı ama hicbi işe yaramadı doğdular oğlumun sabah kalbı durdugunu geri calıstının haberi geldi hazır olun dedi 😔
Haticefatma01 Tugcedoruk oğlumu dün kaybettik 😔 o kücük yüreği dayanamadı tebbesümüyle gitti cennet kuşum. Kardeşi kızımda durumu kötü enfeksiyon başlamış kan takmışlar umut bağlamayın dediler kötü o da dediler 😔
Tugcedoruk Haticefatma01 ayyy küçük melek dayanamadı demekki inş kızınız iyi olur Allah şifa versin ama kan değiştirerek duzelme ihtimali yokmu doktorlar zaten hiç bir zaman Ümitli konuşmuyolar maalesef cok uzuldum gerçekten Allah sabır versin
Tugcedoruk Haticefatma01 ayyy canım benim Allah sabır versin ne dıyecegımı bılemıyorum şuan ınan çok uzuldum Allahım Allahım
Haticefatma01 Eabkrc 😔Rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin inşallah cok zor 😔Allah razı olsun hepinizden