_anneadayi Pelit7 Ben Budi uyku arkadaşı aldım, telefonu bebeğimin odasında tutmak istemediğim için. Ses kalitesi çok iyi ☺️
Pelit7 badeilemerve Satılan yorumları okudum ben de zarar açısından bir zararı yok. Ama bebek alışır alışmaz bundan tereddütüm vardı o yüzden sizlere sormak istedim. Çok haklısınız ben de o pişmanlığı yaşamak istemiyorum ondan şimdiden alıp kenara koyayım diye düşünüyorum. Telefon kesinlikle bırakmam mümkün değil zaten teşekkürler bilgi için🌸
badeilemerve Pelit7 canım bebekonfor uyku arkadaşı yaz bul onu tavsiye ederim hem de bir çok ses var budizz daha pahali o uygun fiyatlı. Link atamıyorum yasak olduğu için sağlıkla büyüsün şimdiden 💫
Yenibirannee Pelit7 28 günlük bebegime youtubede aciyorum 2 aksamdir faydasini gordum. Ama alti temiz olcak karni tok olcak gram gazi olmicak muzigi acinca uyuyor yani 🤣🤣
Miraycaner Pelit7 eminim sende memnun kalırsın en azından minicik yavrunun yanına telefon koyup radyasyona maruz bırakmaktan çok çok iyidir. Hem ayıcık olduğu için uyku arkadaşı olarak yanınada koyabilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum allah izin verirse 🥰 Rabbim bebeğini sana bağışlasın🌸
Calisananne25 Pelit7 budizz ayıcık alman istiyorum ama gerçekten işe yarar mı kararsızım ama görüntüsü çok minnoş 🥰
Pelit7 Calisananne25 Kararsızdım ben de ama yorumlar iyi geliyor uyku problemi de yaşamak istemiyorum baştan alıştırmak en güzeli gibi inşallah alışır mimikler ☺️
Calisananne25 Pelit7 evet ben de baştan alıştırmak istiyorum sese, gürültüye her türlü şeye alışarak uyumasını isterim ama inşallah uygularım bunu 😁
Kksll Pelit7 alışkanlık mesela ayakta sallamak gibi sonradan o sese alışıyor ve her zaman her yerde o şekilde uyumak istiyor tabi sonra bıraktırmakta zor oluyor tabi bebeğiniz için en doğrusunu kendiniz bilirsiniz benimki sadece naçizane bı tavsiye yorum diyelim
Pelit7 Kksll teşekkürler açıklamanız için evet alışkanlık olucak haklısınız ama ben de uyku alışkanlığı bir rutin oluşturmak için bu fikirdeyim tekrar teşekkürler 🌸
lunam Budizz ayıcıktan genelde kullananlar memnun, ben de ondan almayı düşünüyorum 😊 bebek zaten anne karnında o sese alışık olduğu için beyaz gürültü dedikleri ses bebeği rahatlatıyor. Uyku düzeni oturunca yavaş yavaş sesi bitirirsiniz.
lunam Pelit7 evet, en kötü biraz pahalıya bir ayıcık almış oluruz 🙈 ama bu kadar kişi memnunken en azından ilk zamanlar işe yarar diye düşünüyorum 😊