Suicmeyiunutma 32+5′im Lansinoh krem aldım. Son 1 haftadır gün aşırı kullanıyorum. Ama her gün mü sürmeliyim veya henüz krem için erken mi? Bilgisi olan var mı ? Göğüs ucumda siyah ve beyaz kabuklanmalar var şuan. 🤔
Suicmeyiunutma Merveee34 sizin de ilk gebeliğiniz mi ☺️ İlk değilse ve daha önce kullandıysanız kremin faydasını gördünüz mü acaba ?
Merveee34 Suicmeyiunutma benim 4.gebeliğim canım .ilk hamileliğimde bilmiyordum .doğumdan sonra göğüslerim yarıldı kanıyordu .günlerce ağlayarak emzirdim . 2. Bebeğimde 32.haftadan sonra sürmeye başladım hiç yara olmadı .tecrübeye sabit yani :)
Merve2Asel Suicmeyiunutma brn ilk kızımda kullandım çok çok iyiydi aglıyordum yani o derece sonra geçirdi
Suicmeyiunutma cidolila Bende bu durumdan tedirgin oldum aslında am haftamda ilerledi birazcık o yüzden merak ettim 😌
Suicmeyiunutma Merveee34 Harika bir bilgi oldu bu bana. 😍😍Öyle korktum ki şu göğüs yaralarından acaba gümüş kapak falanda alsam mı diyordum. Krem yeterli midir sizce ?
Merveee34 Suicmeyiunutma ben hiç gümüş kapak kullanmadım canım onda bilgim yok ama kesinlikle lansinoh kremi öneririm . Bende 33+3 deyim yarın falan sürmeye başlayacağım