Ayse270818 Kızlar cuma günü nasip olursa doktorum yatış vericek normal doğum dedi zor mu biraz korkuyorum açıkçası tansiyonum yükseliyor? Yapmam gereken bişey var mı ??
Duygu8989 Ayse270818 allah bi avazda kurtarsın insallah tabiki ağrısı oluyor olmuyor desem yalan olur bende ucuncuye hamıleyim bende korkuyorum vallah ama cok guzel bi duygu allah herkese tattırsın 😇😊
Merve055 Ayse270818 kendi sancilariniz acilmaniz varmı doktor yatış verdi yoksa suniylemi baslaticak banada pazrtsiye kadar dogmazsa yatış vericekte doktor merak ettim
Ayse270818 Merve055 Kendi sancım hiç çıkmıyor.Suni sancı verilecek.2 cm açılmam varmış.Suyumda çok az azalma var dedi 🧐
Merve055 Ayse270818 sizin yine acilmaniz bari varmış benimde suniyle baslaticak sanırım o sancıları cekipte sezeryana dönermi acaba diye de korkuyorum bı yandan hakkımızda hayırlısı olsun inşallah saglikla alalım kucağımiza hepimzde🤲
Ayse270818 Merve055 Benim bebeğimde doğum pozisyonundan yukarıdaydı suni sancı ile kanala döner mi bilmiyorum sezeryana dönücek diye bende de bi endişe var açıkçası 😕