Butterflyy1 Detaylida bakan doktorumuz 3 4 gün geriden geliyo haftasina göre küçük falan dedi bu ne demek oluyo kızlar yemek yemeyi biraz kestim acaba ondan mi oluyo geriden gelmesi bide önemli bisi mi geriden gelmesi acaba
Merveelisa Butterflyy1 bir hafta kdar normal sayılıyor benmki iki hafta geride malesef her hafta kontrol dedi artk bende ailevi sorunlardan dolayı bir buçuk aydır yeme içme flan hiç iyi değildim psikolojik olarak da öyle yüzde yüz bebeğe yansıyor onu gördüm o yüzden sen de moralini yüksek tut ve bol bol sağlıklı beslen
123_ilhan Butterflyy1 anne olmak nekadar zor ya benimde iki hafta önde oldugunu öyrendim bugün onu kafama taktım allaha emanet saglıkla gelsinler inşallah🙏
Butterflyy1 Merveelisa evet moral ve beslenmek cok önemli hamilelikte bi kızım var cok aksi cok inat o yüzden hamile olduğumu unutuyorum sinir stres herhalde ondan oldu
Butterflyy1 123_ilhan annem dünyada en zor şey analiktir demistide inanmamıştım bi evladım var ona kızarım sonra oturur vicdan yapar ağlarım evlat sahibi olmak hem zor hem cok güzel allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
haziranin25i Butterflyy1 1 hafta önden yada geriden gelmesi normal olarak karşılanıyor kuzum. Genel anlamda sağlığı yerindeyse doğduktan sonra öyle hızlı gelisiyorlar ki sasacaksin 🐣
Butterflyy1 haziranin25i ins ya insan hamileyken olumsuz bisi duymak istemiyor cok şükür büyük bi sorun değil ama takılıyor yinede kafaya
haziranin25i Butterflyy1 Hamileyken yediğimi kimse yememiştir ama kızım 52 cm 2990 doğdu 🤭 Kendime almışım hep kiloları 😜