Susamtanem1 Kızlar merhaba şehir hastanesine gidenler kimler nasılsınız, ne zaman randevunuz belki denk geliriz 🤩
030215 Susamtanem1 20sinde gidicem bende aynı doktora bulmak cok zor oluyo ben başından beri necati hoca ve fatma hocaya gıdıyorum ikiside muhteşem insanlar kesinlikle tavsiye ederim 😍
balbocegimm Susamtanem1 35 haftalığım cnm fatma salih e gidiyorum en basindan beri 2 kerede necati hançerlioğlu na gittim
Ftsrkn Susamtanem1 ben Kırıkkale’de oturuyorum ayşe hazırbulan diye bi doktora randevu aldım ilk kez gidecem
Selim6625 Ftsrkn perinatoloji de devamlı kontrol eden bir doktor yok değişiyor bı gittiğini birdaha bulamıyorsun ama hepside çok güzel ilgileniyor Atakan tanacan die bir doktor haricinde tabi ben gidiyorum 2 haftada bir kontrol için normal bir kadın doğum uzmanları ndan daha ilgililer
Susamtanem1 030215 bence hastanede çok güzel ben çok memnunum inşallah doğumda güzel geçer kime gideceksiniz 20snde🥳
FDK2835 balbocegimm bende bugün Fatma hanıma gittim. İlk defa olmasına rağmen memnun kaldım. Dili çok güzel ve ilgili. Bizde bazı şeylerden şüphelendi. Perinatolojiye yönlerdi. Kağıdığımı unutmuşum hemen getirdi. O kadar ilgili. Hiçbir doktor bunu yapmazdı diye düşünüyorum.